Шипка Слим - 80 капсули Преглед отблизо

25.60лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката. За една поръчка може да важи само едно намаление.

Шипка Слим - 80 капсули

Малина КС

Хранителната добавка Шипка Слим се препоръчва за засилване на имунната защита и ускоряване на метаболитните процеси. Помага като допълнение към ниско въглехидратна диета и аеробни упражнения за намаляване на телесното тегло и изчистване на натрупаните мазнини. Натуралните съставки са екологично чисти и не съдържат съставки от ГМО, оцветители и захари.

Повече детайли

41 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.00лв.


Повече информация

Хранителната добавка "ШИПКА СЛИМ" е предназначена за благоприятен ефект върху:

1. ИМУННАТА СИСТЕМА;

2. МЕТАБОЛИТНИТЕ ПРОЦЕСИ И ПОДДЪРЖАНЕ НА НОРМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО /ПРИ СТРЕМЕЖ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО И ИЗЧИСТВАНЕ НА НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ/;

3. СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА И КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ;

4. ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА;

5. ГЛАВНИЯ МОЗЪК;

б. АНТИОКСИДНИТЕ ЗАЩИТНИ ФУНКЦИИ НА ОРГАНИЗМА.

Препоръчителна доза за дневен прием: По 2 капсули 2 пъти дневно - 30-60 минути преди хранене.
За максимални резултати е желателно е приемът на хранителната добавка да се съчетава
с ниско въглехидратна диета, редовни спортни занимания и аеробни физически натоварвания.

Нетно количество: една капсула - 400 mg е/ една опаковка от 100 ml - 32 g е

Предупреждения:

Да не се превишава препоръчителната доза! Не заменя разнообразното хранене!
Да не се употребява от деца под 12 години, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: на тъмно и проветриво при температура под 25°С,
на място недостъпно за малки деца!


Състав:

Смлян изсушен плод от българска диворастяща шипка /Rosa canina L./ - 62 - 64 %, съдържащ: - смляна люспа /изсушената месеста част на плода шипка/ - 58 - 60 % от целия плод - смлени семена - 40 – 42 % от целия плод 

Ситно смлян лют червен пипер / Capsicum annuum L. and Capsicum longum L. /- 36 - 38 %

Полезни качества:

Натуралните растителни продукти, съдържащи се в хранителната добавка, са екологично чисти, нерафинирани и не съдържат съставки от ГМО, химически разтворители, захари, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. 

Действие на хранителната добавка

СЪСТАВ НА ШИПКАТА

Плодовете на диворастящата шипка /Rosa canina L./ съдържат голямо количество изключително ценни за човешкия организъм биологично активни вещества и микроелементи. Двeтe основни съставки на плодовете на шипката са месестата част /люспа/ и намиращите се в нея семена /ок. 40 % от целия плод/.

В люспата са концентрирани:

1. ВИТАМИНИ - витамин А, В1, В2, В6, С /до 900-1200 мкг/, РР, бета каротен, ниацин.

2. ФЛАВОНОИДИ- апигенин, куерцетин, тритерпеноиди, танини, каротеноиди – лутеин, заексантин, рубиксантин, ликопен и др.

3. МИКРОЕЛЕМЕНТИ: натрий, калий, калций, магнезий, фосфор, желязо, мед, цинк, йод, манган, хром, селен и др.

В семките се съдържат:

1. Шипково масло (6-8 %), което е единственото растително масло, съдържащо в суров вид уникалния здравословен комплекс от: натурален витамин А (транс-ретиноева киселина – до 5 мкг/100гр.масло) и натуралните растителни мастни киселини : Омега-3(32-34%), Омега-6 (46-49%), Омега-9. Основният компонент на шипковото масло са незаменимите мастни киселини Омега-3 и Омега-6 (общо 78-83%), които участват като базови съставки в биохимичния синтез на специфични молекули (ейкозаноиди), чиято функция обхваща преди всичко имунната и нервната система, както и комуникацията между клетките в тъкани с нарушена цялост (рани, възпаления, изгаряния и пр.).

2. Галактолипиди и полифенолни съединения Галактолипидите оказват силно въздействие при ставни заболявания като инхибират произвеждането на възпалителния медиатор и имат хондрозащитен ефект при артритни болки и остеоартрит. Изключително важен е галактолипидът ГОПО /гликозид моноглицерол и гликозиддиглицерол/, който е със силно изразени противовъзпалителни свойства. Той се образува в плодовете на шипката и играе важна роля в поддържане здравето на ставите и ставната тъкан. ГОПО инхибира/потиска/ струпването на голям брой левкоцити, респ.пречи на хрущялните клетки да произвеждат протеин разграждащ ставната тъкан.

СЪСТАВ НА ЛЮТИЯ ЧЕРВЕН ПИПЕР

В лютия червен пипер се съдържат:

1. ВИТАМИНИ: А, В1, B2, B5, B6, С, E, K, PP, бетакаротен, флавоноиди, холин

2. МИКРОЕЛЕМЕНТИ: мед, цинк, желязо, селен, манган, фосфор, калий, натрий, калций

3. КАПСАИЦИН (химично наименование на 8-метил-М-ванилил-6-ноненамид) - активен компонент на лютите чушки от сортове “Чили” и “Кайен” на семейство Капсикум . Той се съдържа в сушените люти чушки и получения от тях ситно смлян лют червен пипер. Чистият капсаицин е летлив, хидрофобен, безцветен, без мирис, кристален до восъчна смес.

Лютият червен пипер, съдържащ капсаицин, има уникални качества:

1.Това е най-добрият очистител и активатор на сърдечно-съдовата система и микроциркулацията на кръвта. Той разширява или стеснява кръвоносните съдове в зависимост от полезната за организма конкретна необходимост – т.е. той прави точно това, от което се нуждае организма. Разширяването на кръвоносните съдове, особено в периферията, води до рязко подобряване кръвоснабдяването в капилярната мрежа и силно повишаване на имуновъзстановителната дейност на организма.

2. Капсаицинът предпазва лигавицата на стомаха като ефективно инхибира секрецията на солна киселина и стимулира секрецията на слуз и притока на кръв към стомашната лигавица /превенция и лечение на язви/.

3. Той е мощно мощно противовъзпалително средство.

4. Капсаицинът облекчава болки в ставите при остеоартрит и ревматоиден артрит, мускулни и постоперативни болки, диабетна невропатия.

5. Мощен антиоксидант, защитавайки човешките клетки от вредните свободни радикали.

6. Капсаицинът предизвиква отделянето на ендорфини в главния мозък.

7. Капсаицинът предизвиква умъртвяване на раковите клетки чрез атакуване на техните клетъчни структури без да се увреждат съседните здрави клетки.

8. Капсаицинът предизвиква ускоряване на метаболитните процеси и подтиска апетита, с което се постига намаляване на телесното тегло.

СЪСТАВ НА ГЛОГА

Плодовете на диворастящия глог/Crataegus monogyna/ съдържат:

1. ВИТАМИНИ: А, В1, В2, BS, Вб, С, РР, бетакаротен, флавоноиди - хиперозит, куерцетин и др.

2. МИКРОЕЛЕМЕНТИ И ВЕЩЕСТВА: мед, цинк, желязо, селен, манган, фосфор, калий, натрий, полифенолни съединения (левкоантоцианидини), фенолните киселини (кафеена и хлоргенова), азотни съединения (етиламин, триметиламин, изобутил) и др.

Най-важната биоактивна съставка е веществото ПРОАНТОЦИАНИДИН, който е отговорен за благоприятното въздействие на плодовете на глога върху сърдечно-съдовата система при сърдечна слабост, сърдечни а ритми и, хипертония, атеросклероза. Глогът се използва за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, както и за намаляване натрупването на мазнини в черния дроб и аортата. Той помага при проблеми на храносмилателната система като лошо храносмилане и диария. Има успокояващ ефект при нервна възбуда и при безсъние. 

СЪСТАВ НА ГАРСИНИЯ КАМБОДЖИЯ

1. ОСНОВНА БИОАКТИВНА СЪСТАВКА: хидроксицитрична киселина /НСА/, която е в изключително високо съдържание около плодника на плодовете (до 30 %).

2. МИКРОЕЛЕМЕНТИ И ВЕЩЕСТВА: ксантон производни, бензофенони, калций и калий. Съдържащата се в екстракта от Гарсиния Камбоджия /Garcinia cambogia/ хидроксицитрична киселина (НСА) е инхибитор на ензима АТР-цитрат лиаза, който участва в синтеза на мастни киселини. НСА също инхибира ензима на панкреаса а-амилаза и чревната а-глюкозидаза, което води до намаляване на въrлехидратния метаболизъм. Така се блокират ключови ензими от естествения метаболитен път на превръщане на излишните въглехидрати в подкожни мазнини. В резултат на това наличните мастни депа постепенно намаляват и телесното тегло се нормализира особено при съчетаване със спорт и физически натоварвания.  

Съхранение:

Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно, проветриво и сухо, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, в оригиналната опаковка.
Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката!

Отзиви

Напишете отзив

Шипка Слим - 80 капсули

Шипка Слим - 80 капсули

Хранителната добавка Шипка Слим се препоръчва за засилване на имунната защита и ускоряване на метаболитните процеси. Помага като допълнение към ниско въглехидратна диета и аеробни упражнения за намаляване на телесното тегло и изчистване на натрупаните мазнини. Натуралните съставки са екологично чисти и не съдържат съставки от ГМО, оцветители и захари.

В същата категория има още 30 продукта:

} } } }