Каталог

Промоции

Нови продукти

Информация

Подмладяващи серии

Подмладяваща козметика

Подмладяващи серии Съдържа 44 продукта.

Подкатегории

 • 35+ Подмладяваща серия...

  Козметична подмладяваща серия за дами 35+. Специално разработена козметика за българските дами от БАН(Българска Академия на Науките).

 • Подмладяваща серия Sea...

  Искаш млада, мека и гладка кожа? Искаш да се открояваш? Нищо по-лесно от това. Престави си как целия научен потенциал на Родината работи за теб и твоята здрава кожа. Да, учените от БАН разработват и произвеждат натурална козметика в лабораторни условия. Подмладяваща козметична серия Sea Star на основата на RESISTEM, екстракт от растителни стволови клетки от Globularia Cordifolia и екстракт от пъпки на топола. 

 • Серия Cool Nymph

  ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА заличават видимите призница на умора на кожата, тъмни кръгове и торбички под очите, повяхване на цвета, фини линии, озаряват повяхналата кожа, ревитализират, подхранват, успокояват, омекотяват и повишават еластичността на кожата, предпазват я от стареене, защитават я от външни фактори. Прилагат се самостоятелни или в комбинация, ежедневно и продължително време (2-3 месеца).

  РЕВИТАЛИЗИРАЩ ИЗМИВАЩ ГЕЛ и РЕВИТАЛИЗИРАЩ ШАМПОАН- натурални измивни продукти на базата на меки растителни ПАВ. Съдържат омекотяващи, хидратиращи, регенериращи, подхранващи и успокояващи инградиенти. ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за чувствителна кожа и за всеки тип коса.

  Без ПАРАБЕНИ, ОЦВЕТИТЕЛИ и СИЛИКОНИ. Без натриев лаурил сулфат (SLS), натриев лаурил етер сулфат (SLES), диетаноламин(DEA), полиетилин гликол(PEG)

 • Подмладяваща серия...

  Подмладяваща серия CHOCOLATE на основата на шоколад и хиалуронова киселина с мощен ANTI AGING ефект и нежен аромат на шоколад и канела. Специално разработена за българските дами от БАН(Българска Академия на Науките).

 • Серия White Agafia

  Руска козметична серия с натурални съставки, израснали в Сибир и Прибайкалието.

 • Подмладяваща серия...

  Подмладяваща козметика от Италия на основата на хиалуронова киселина. Dr. Lauranne е компания лидер в производството на качествени козметични продукти в последните 40 години.

 • Подмладяваща серия...

  Подмладяваща козметика от Италия на основата на екстракт от охлюви. Dr. Lauranne е компания лидер в производството на качествени козметични продукти в последните 40 години.

за страница
Показване на 1 - 30 от 44 артикула