Каталог

Производител
Тип козметичен продукт

Промоции

Нови продукти

Информация

Серия Red Rose

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО хидратират, минализират, подхранват и подмладяват кожата, стимулират регенеративните процеси, защитават я от стареене и външни фактори, правят я гладка, еластична и брилятна, премахват тъмните кръгове под очите, повишават гъвкавостта и стабилността на ноктите. ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ЛИЦА с чувствителна кожа. Прилага...

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО хидратират, минализират, подхранват и подмладяват кожата, стимулират регенеративните процеси, защитават я от стареене и външни фактори, правят я гладка, еластична и брилятна, премахват тъмните кръгове под очите, повишават гъвкавостта и стабилността на ноктите. ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ЛИЦА с чувствителна кожа. Прилагат се самостоятелни или в комбинация, ежедневно и продължително време. Не съдържат парабени.

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА ЗА КОСА минерализират, подхранват, заздравяват и хидратират косъма. Изграждат предпазен протеинов слой върху косъма, придават обем, меколта и блясък на косата, подобряват разресването и. ПОДХОДЯЩИ са за всякакъв тип коса. Не съдържат ПАРАБЕНИ и СИЛИКОНИ.

Прочети още

Серия Red Rose Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула