Филтър

Каталог

Производител

Промоции

Нови продукти

Информация

Хранителни добавки с екстракт от охлюви

Хранителните добавки с екстракт от охлюви съдържат пречистен екстракт от Helix aspersa(градински охлюв) и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване регенерацията на тъканите и подсилват имунната система. Продуктите не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, за да не предизвикват алергични реакции. Екстрактът от охлюви...

Хранителните добавки с екстракт от охлюви съдържат пречистен екстракт от Helix aspersa(градински охлюв) и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване регенерацията на тъканите и подсилват имунната система. Продуктите не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, за да не предизвикват алергични реакции. Екстрактът от охлюви се извлича по патентована българска технология, без да се причиняват страдание или наранявания на охлювите.

Прочети още

Хранителни добавки с екстракт от охлюви Съдържа 2 продукта.

 • 18.80лв В наличност

  Снейл Еликсир е хранителна добавка с концентриран екстракт от охлюви, която Ви помага да победите стомашните неразположения. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие и стимулира имунната система. Успешно се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. 

  18.80лв
  В наличност
 • 19.80лв В наличност

  Хеликс Флекси е хранителна добавка с екстракт от охлюви, която спомага за нормалната функция на Вашите стави. Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат, укрепва ставните хрущяли и сухожилия, стимулира имунната система. Има антиоксидантно, противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Сироп с приятен аромат на ябълка.

  19.80лв
  В наличност
Показване на 1 - 2 от 2 артикула
} } } }