Нови продукти

Информация

Black SeaStars против косопад и пърхот

Серията Black SeaStars е разработена, за да се справи с двата основни проблема, свързани с грижата за косата - косопад и пърхот. Продуктите са на основата на две активни съставки, разработка на испанската фирма PROVITAL GROUP - BAICAPIL™(против косопад) и TRIKENOL™ PLUS(против пърхот). Тези активни съставки са създадени на растителна основа, изс...

Серията Black SeaStars е разработена, за да се справи с двата основни проблема, свързани с грижата за косата - косопад и пърхот. Продуктите са на основата на две активни съставки, разработка на испанската фирма PROVITAL GROUP - BAICAPIL™(против косопад) и TRIKENOL™ PLUS(против пърхот). Тези активни съставки са създадени на растителна основа, изследвани са обстойно и са с доказани бързи ефекти. Продуктите и от двете серии са висок клас, съдържат комбинация от няколко доказано ефективни активни съставки с различно действие, повечето от които са на растителна основа. Продуктите решават посочения проблем, но наред с това решават още значителен брой проблеми на косата и скалпа и видимо подобряват цялостното им състояние. Косата възвръща своята еластичност, сила, блясък, устойчивост на външни въздействия, анти-статичност.

Серия Black SeaStars  ПРОТИВ КОСОПАД 

ШАМПОАН · БАЛСАМ · СЕРУМ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ, КОИТО ИМАТ СИНЕРГИЕН ЕФЕКТ и КОИТО ОТЛИЧАВАТ СЕРИЯТА от други на пазара:

 • Против косопадBAICAPIL™ е една от най-добрите активни съставки за борба с косопада.  Ефективността ѝ е доказана с научни in vitro и in vivo изследвания, има доказан бърз ефект на действие(1-3 месеца). BAICAPIL™е иновативна комбинация от три растителни активни съставки(Екстракт от соеви зародиши,  Екстракт от пшеничени зародиши,  Екстракт от корени на Scutellaria), които действат видимо в борбата с косопада, стимулират растежа на косата, предотвратяват загубата и увеличават дебелината и плътността ѝ. 

 • За обем - Хидролизирана коприна(шампоан, балсам)

 • За еластичност - Хидролизиран еластин(шампоан, балсам)

 • За хидратираност и мекота - Екстракт от  кафяви водорасли(шампоан, балсам, 

          серум); Хидролизирана коприна(шампоан, балсам); Хиалуронова киселина(серум) 

 • За блясък - Екстракт от коприва; Екстракт от  кафяви водорасли   (шампоан, балсам, серум)

 • За подхранване, ревитализиране, заздравяване - Хидролизиран кератин  (шампоан, балсам, серум); Масла от конопено семе, от маково семе, от облепиха(балсам); Витамин Е  (балсам); D- пантенол (серум)  

 • За предпазване от UV, градско замърсяване, химично, термично и механично  

       увреждане - Екстракт от артишок;  Хидролизирана коприна(шампоан, балсам)

 • За анти-статичност -  Хидролизирана коприна(шампоан, балсам)

 • За почистване на косата и на скалпа  - Комбинация от меки натурални пенители на растителна основа, които не дразнят очите и скалпа, образуват обемна и мека пяна. Не включват натриев лаурил сулфат(SLS), натриев лаурил етер сулфат(SLЕS), диетаноламин(DEA), полиетилен гликол(PEG) и пропилен гликол(PG)(шампоан).

Серия Black SeaStars ПРОТИВ ПЪРХОТ И МАЗНА КОСА 

ШАМПОАН  ·  МИНЕРАЛИЗИРАЩ ГЕЛ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ, КОИТО ИМАТ СИНЕРГИЕН ЕФЕКТ и КОИТО ОТЛИЧАВАТ СЕРИЯТА от други на пазара:

 • Против пърхотTRIKENOL™ PLUS -  Комбинация от три ефективни съставки против пърхот (Екстракт от чаено дърво, Екстракт от кора на бяла върба, Salix alba, Салицилова киселина), която инхибира бактериите отговорни за пърхота, нежно ексфолира скалпа, премахва частиците от пърхот, намалява възпалителните процеси и секрецията на себум, възстановява еластичността и блясъкът на косата.  

 • За минерализиране, почистване и успокояване на скалпа; за предпазване от омазняване, за подпомагане на клетъчната регенерация; за заздравяване на косъма - Черноморска луга  (гел)

 • За успокояване на скалпа - Екстракт от слез(гел)

 • За обем - Хидролизирана коприна(шампоан, гел); Екстракт от слез(гел)

 • За подхранване, ревитализиране, заздравяване - Хидролизиран кератин(шампоан)

 • За еластичност - Хидролизиран еластин(шампоан)

 • За хидратираност и мекота - Екстракт от  кафяви водорасли(шампоан); 

         Хидролизирана коприна(шампоан, гел)

 • За блясък - Екстракт от коприва(шампоан, гел); Екстракт от  кафяви водорасли(шампоан); Екстракт от слез(гел) 

 • За предпазване от UV, градско замърсяване, химично, термично и механично  

       увреждане - Екстракт от артишок;  Хидролизирана коприна(шампоан, гел)

 • За анти-статичност -  Хидролизирана коприна(шампоан, гел)

 • За почистване на косата и на скалпа  - Комбинация от меки натурални пенители на растителна основа, които не дразнят очите и скалпа, образуват обемна и мека пяна. Не включват натриев лаурил сулфат(SLS), натриев лаурил етер сулфат(SLЕS), диетаноламин(DEA), полиетилен гликол(PEG) и пропилен гликол(PG)(шампоан).


Прочети още

Black SeaStars против косопад и пърхот Съдържа 5 продукта.

 • 26,00 лв В наличност

  Шампоан против пърхот Black Seastars на БАН Нежно ексфолира скалпа и премахва частиците от пърхотПредпазва от UV лъчи, градско замърсяване и външни въздействияОсобено подходящ за мазна коса и чувствителен скалпРазработен и произведен от истински учени в истинска лаборатория(БАН)

  26,00 лв
  В наличност
 • 22,00 лв В наличност

  Минерализиращ гел против пърхот Black Seastars на БАН Нежно ексфолира скалпа и премахва частиците от пърхот, минерализира и заздравява косъмаПредпазва от UV лъчи, градско замърсяване и външни въздействияОсобено подходящ за мазна коса и чувствителен скалпРазработен и произведен от истински учени в истинска лаборатория(БАН)

  22,00 лв
  В наличност
 • 28,00 лв В наличност

  Шампоан против косопад Black Seastars на БАН Нежно почиства косата, стимулира растежа ѝ, предотвратява загубата ѝ и подобрява цялостното ѝ състояниеПредпазва от UV лъчи, градско замърсяване и външни въздействияПодходящ за всички видове косаРазработен и произведен от истински учени в истинска лаборатория(БАН)

  28,00 лв
  В наличност
 • 28,00 лв В наличност

  Балсам за коса против косопад Black Seastars на БАН Стимулира растежа на косата, предотвратява загубата ѝ и подобрява цялостното ѝ състояниеПредпазва от UV лъчи, градско замърсяване и външни въздействияПодходящ за всички видове косаРазработен и произведен от истински учени в истинска лаборатория(БАН)

  28,00 лв
  В наличност
 • 24,00 лв В наличност

  Серум за коса против косопад Black Seastars на БАН Стимулира растежа на косата, предотвратява загубата ѝ, подхранва, ревитализира, заздравява и хидратира косъмаПредпазва от UV лъчи, градско замърсяване и външни въздействияПодходящ за всички видове косаРазработен и произведен от истински учени в истинска лаборатория(БАН)

  24,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 5 от 5 артикула
} }