Козметика с екстракт от охлюви

Каталог

Производител
Тип козметичен продукт

Промоции

Нови продукти

Информация

Козметика с екстракт от охлюви

Уникалните свойства на козметиката се дължат на екстракта, извлечен от градински охлюв, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамин A,C и E. Те са много близки до тези в човешкия организъм, което помага за премахване на ...

Уникалните свойства на козметиката се дължат на екстракта, извлечен от градински охлюв, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамин A,C и E. Те са много близки до тези в човешкия организъм, което помага за премахване на бръчките, възстановяване и регенериране на кожата. Продуктите не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, за да не предизвикват алергични реакции. Подходящи са за всеки тип кожа и за всяка възраст, както за мъже, така и за жени. Екстрактът от охлюви се извлича по патентована българска технология, без да се причиняват страдание или наранявания на охлювите.

Прочети още

Козметика с екстракт от охлюви Съдържа 18 продукта.

Подкатегории

 • Лифтинг серия с...

  Козметичната серия KRISNAILIA предлага цялостна грижа в борбата срещу стареенето, отпускането на контура на лицето, загубата на плътност и еластичност на кожата.

  Допълващите се свойства на трите продукта(дневен, нощен и околоочен крем) водят до дълготрайни резултати!

  • Незабавен лифтинг ефект с дълготрайно хидратиращо действие!
  • Забавяне на TEWL(трансепидермалната загуба на вода), което причинява преждевременно стареене!
  • Защитава кожата от вредното въздействие на околната среда и я подхранва!
  • Мигновено изглаждащо действие!
  • Видимо намалява бръчките и фините линии след 5 минути!*
  • Подобрява външния вид на кожата след 30 мин.!**
  • Усещане за елегантна кожа и меко докосване!***

  *Ползи за микрорелефа на кожата и бръчките, потвърдени с клиничен тест от DermaTop® и авто-оценки. **Намалява бръчките и фините линии: 67% от участниците чувстват, че кожата им е по-гладка. Стягащият ефект се усеща от 57% от участниците. ***Сензорна оценка.
Показване на 1 - 18 от 18 артикула