Козметика с черноморска луга и кал

Козметика с черноморска(поморийска) луга и кал от БАН, масажни и спа продукти, пасти за зъби, разтвори за уста.

Поморийската луга има силно противовъзпалително действие и стимулира защитните реакции, както и насища организма с минерали. Една от важните ѝ съставки е магнезият, който е изключително важен за правилното функциониране на опорно-двига...

Козметика с черноморска(поморийска) луга и кал от БАН, масажни и спа продукти, пасти за зъби, разтвори за уста.

Поморийската луга има силно противовъзпалително действие и стимулира защитните реакции, както и насища организма с минерали. Една от важните ѝ съставки е магнезият, който е изключително важен за правилното функциониране на опорно-двигателния апарат и нервната система.

Лугата има силно изразен положителен ефект при лечението на различни хронични ставни заболявания. Подпомага и възстановяването при хроничен бронхит и други респираторни заболявания.

Процедурите с поморийска луга са чудесно средство за лечение на остеоартрит, дискова херния, радикулит, ревматични, мускулни болки, разширени вени, а също и играят огромна роля в борбата срещу целулита. 

Поморийската луга и кал от незапомнени времена се използват в разкрасителните процедури. Те придават на кожата еластичност и блясък, като се грижат за здравето ѝ.

Прочети още

Козметика с черноморска луга и кал Съдържа 60 продукта.

за страница
Показване на 1 - 30 от 60 артикула