Нови продукти

Информация

Козметика за мъже

Козметични продукти за мъже

Козметика за мъже Съдържа 2 продукта.

Подкатегории

 • Продукти за мъже

  Козметични продукти за мъже. Специално разработена козметика за българския мъж от БАН(Българска Академия на Науките).

 • Серия Instrument

  ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА предпазват, подмладяват, хидратират и регенерират кожата, възстановяват еластичността ѝ. Имат антиоксидантно действие. ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ЛИЦА с раздразнена, чувствителна и застаряваща кожа, с фини бръчки и торбички под очите, със сухи и чувствителни устни. Прилагат се самостоятелни или в комбинация, ежедневно и продължително време (2-3 месеца).

 • 40.00лв В наличност

  Мъжкият дневният крем за мъже INSTRUMENT на Sea Stars е подмладяващ, предпазващ, регенериращ и хидратиращ с мощно антиоксидантно действие. Съдържа RESISTEM - екстракт от растителни стволови клетки от Globularia Cordifolia, екстракт от пъпки на топола, масло от арган и макадамия, D-пантенол, витамин Е, екстракт от жълт кантарион. БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ.

  40.00лв
  В наличност
 • 45.25лв В наличност

  Балсам за след бръснене INSTRUMENT на Sea Stars БАН за чувствителна и ранима кожа. Регенериращ, хидратиращ, омекотяващ и успокояващ балсам за след бръснене, с мощно антиоксидантно действие. Съдържа RESISTEM, екстракт от пъпки на топола, масло от арган, кокос и макадамия, D-пантенол, витамин Е, екстракт от жълт кантарион. БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ.

  45.25лв
  В наличност
Показване на 1 - 2 от 2 артикула
} } } }