Каталог

Производител
Тип козметичен продукт

Нови продукти

Информация

Универсални серии

Козметични серии за универсална употреба

Универсални серии Съдържа 35 продукта.

Подкатегории

 • Серия Pomorie Bay

  Натурална серия Поморие Бей за сияйна кожа с черноморска луга и кал. Без парабени и аромати. Разработена и произведена от БАН(Българска Академия на Науките). Продуктите от серията хидратират и омекотяват кожата, подхранват и повишават жизнеността и еластичността ѝ, успокояват я и повишават естествения ѝ блясък. Натуралните емулгатори имат отлична съвместимост с аминокиселините на кожата, хидратират я, придават ѝ еластичност, гладкост и устойчивост. Минерализиращият пилинг гел има антицелулитен ефект. Продуктите са подходящи за всеки тип кожа, особено за суха и чувствителна или алергична към парфюми. Прилагат се самостоятелно или в комбинация, ежедневно, продължително време.

 • Серия Мавруд Sea Stars

  Козметична серия Мавруд за дами на Sea Stars. Специално разработена козметика за българските дами от БАН(Българска Академия на Науките).

 • 20+ Освежаваща серия

  Продуктите от серията заличават видимите прознаци на умора на кожата; тъмни кръгове и торбички под очите; повяхване на цвета, фини линии, озаряват повяхналата кожа; ревитализират, подхранват, успокояват, хидратират, омекотяват и повишават еластичността на кожата, предпазват я от стареене, защитавят я от външни фактори. Прилагат се самостоятелно или в комбинация, ежедневно, продължително време(2-3 месеца). Не съдържат парабени и оцветители.

 • Серия Red Rose

  ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО хидратират, минализират, подхранват и подмладяват кожата, стимулират регенеративните процеси, защитават я от стареене и външни фактори, правят я гладка, еластична и брилятна, премахват тъмните кръгове под очите, повишават гъвкавостта и стабилността на ноктите. ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ЛИЦА с чувствителна кожа. Прилагат се самостоятелни или в комбинация, ежедневно и продължително време. Не съдържат парабени.

  ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА ЗА КОСА минерализират, подхранват, заздравяват и хидратират косъма. Изграждат предпазен протеинов слой върху косъма, придават обем, меколта и блясък на косата, подобряват разресването и. ПОДХОДЯЩИ са за всякакъв тип коса. Не съдържат ПАРАБЕНИ и СИЛИКОНИ.

 • Серия Морски водорасли

  Серия Морски водорасли Сийстарс и Солилуг на БАН - козметика разработена от БАН(Българска Академия на Науките) със стабилизирана черноморска луга и екстракт от морски водорасли.

 • Серия Шоколад

  Козметична серия Шоколад. Специално разработена козметика за българските дами от БАН(Българска Академия на Науките).

за страница
Показване на 1 - 30 от 35 артикула