БИОСПЕР - Работим за по-добро бъдеще

Търговската ни дейност започва през 2014г. през фирма Нова Светлина 2014, собственост на д-р Светлана Пенкова. Логично тази фирма основно се занимаваше с медицинска дейност. Независимо от собствеността на фирмата с търговията се занимаваха Атанас Трифонов и Иван Владов. Атанас Трифонов е магистър „Търговски бизнес и посредничество“ от СА „Д.А. Ценов“, Иван Владов е програмист и предприемач. С увеличаване на търговската част от самосебе си се зароди идеята тя да се отдели в друга фирма. Така през 2016 г. бе създадена фирма БИОСПЕР ЕООД със собственик Атанас Трифонов, като офлайн дейността остана в ресора на Атанас Трифонов, а онлайн - на Иван Владов.  В момента ние сме вносители и представители за България на „Ляпко“ ООД - Украйна, дистрибутор на марките SEASTARS и BLACK SEASTARS, собственост на БАН, марката Golden Snail на фирма „Алекс 1977“, на козметиката на ФИТОКОД, натуралните продукти на РОЗАТЕЯ и хранителните добавки с шипка и сапуни на фирмите „ТОБЕКС КО“ ЕООД и „МАЛИНА КС“ ЕООД, ДАМАСКИНА - козметика с розово абсолю, NOVA COSMETICS - анти-ейдж и защита от замърсената градска среда и вредното влияние на новите технологии. Внасяме и предлагаме различни видове електроди за физиотерапия и електро стимулационни апарати.

Мисията ни  

Ние сме млада компания, която се е посветила да намери и предложи на своите клиенти само най-добрите продукти в сферата на козметиката, хранителните добавки, SPA и Wellness и всичко, свързано с алтернативната медицина. Работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на нашите клиенти, да бъдем техен партньор, като  предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм.

Визия

Нашата  визия е потребителите да имат възможността да правят информиран избор и да получават от нас най-добрите продукти на оптимална цена, при осигуряване на адекватно пазарно присъствие.

Ценности:

Да действаме почтено и да изпълняваме обещанията си.

Да постигаме най-високи резултати във всичко, което правим.

Да се отнасяме към всички открито, честно и с уважение.

Да изградим доверие с клиентите и партньорите ни.

Искаме нашият успех да се основава на добрата ни репутация.

Ние вярваме в нашите възможности и сме:

  • адекватни – към пазара и неговите очаквания;

  • надеждни – нашите думи не са просто твърдение, каквото кажем го правим;

  • новатори – в името на високото качество опитваме всички начини, дори и най-нетрадиционните;

  • упорити – каквото започнем, полагаме усилия да го завършим докрай; когато имаме проблем, търсим начин да го разрешим.