НЕФРОЕФЕКТ 50 мл за здрави бъбреци и уринарен тракт Мирта Медикус Преглед отблизо

8,82 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

НЕФРОЕФЕКТ 50 мл за здрави бъбреци и уринарен тракт Мирта Медикус

Мирта Медикус

  • НЕФРОЕФЕКТ подпомага дейността на отделителната система, функциите на бъбреците и пикочния мехур

  • Оказва благоприятен ефект върху отделянето на урина и метаболити от организма

  • Подпомага водно-солевата обмяна

  • Притежава антиоксидантен ефект.

Повече детайли

93 Артикула

Няма бонус точки за този продукт.


Повече информация

НЕФРОЕФЕКТ на Мирта Медикус е билкова тинктура, която е специално формулирана за подобряване на отделителната система. Хранителната добавка с билкови екстракти насърчава елиминирането на токсините чрез урината. Тя помага за регулацията на естествения воден баланс за справяне с подуването и налягането в пикочния мехур.

Активни съставки:

Шипка

Този мултивитаминозен, минерален и тонизиращ билков ресурс действа диуретично (пикочогонно). Шипката помага за пречистване на черния дроб, който е свързан с бъбреците, тъй като и двата органа обезвреждат и елиминират отровите. Също така, шипката се явява като антиоксидант. Тя предпазва клетките и спомага за задържането на дегенеративните промени на различните тъкани, органи и системи, включително на отделителната.

Глухарче

Tо пречиства жлъчно-чернодробната и отделителната система главно чрез горчивите си и минерални фитотерапевтични съставки. Глухарчето подпомага мастната, въглехидратната и водно-солевата обмяна и засилва съпротивляемостта на организма към инфекции и тумори.

Бреза

Брезовите листа съдържат сапонини, терпеноиди, минерали и други съставки, които подпомагат дейността на на бъбреците и пикочния мехур и имат ясен противовъзпалителен ефект. Екстрактът от бреза в Нефроефект съдейства за намаляване на кристализацията на нежелани соли по пикочните пътища. Брезовите листа са полезни и при кожни проблеми, някои от които всъщност са свързани с неефективна отделителна функция на организма.

Бобови шушулки

Бобовите шушулки oказват благоприятен ефект върху отделянето на урина и метаболити от организма. Те помагат за извеждането на конкрементите (особено на пясъците) от бъбреците, пикочния мехур и пикочоотводящите пътища. Благодарение на екстрактът от бобови шушулки, Нефроефект участва в регулирането на кръвната захар, с което е особено подходящ при бъбречни проблеми у диабетици.

Мечо грозде

Това е билка, която от векове се използва, заради ефективното си противовъзпалително и антимикробно действие срещу основните бактериални причинители на пикочните инфекции. Това се дължи на съдържащите се гликозиди, флавоноиди, танини и други биологично активни съставки.

Златна пръчица

Екстрактът от златна пръчица подпомага отделянето на излишните течности от бъбреците и целия организъм. Заедно с това болшинството отпадни обменни и микробни продукти се елиминират. Допълнително свойство е намаляването на болките при нефрит и цистит.

Лайка

Тя е традиционно и отдавна утвърдено от науката фитотерапевтично средство, което съдържа противовъзпалителното вещество хамазулен и други активни съставки. Лайката намалява дразненията на лигавиците и елиминира спазмите на гладкомускулните органи, към които принадлежат и бъбречното легенче, уретерите и пикочния мехур.

Начин на употреба: Перорално. Съответното количество, разредено в 100мл течност, преди, по време на или след хранене.

Пепоръчителна дневна доза: За деца от 7 до 12 години: 1 -2 пъти дневно по 10 капки; За деца над 12 години: 1 -2 пъти дневно по 20 капки, разредени в 100 ml течност; За възрастни: 1- 2 пъти дневно по 30 капки, разредени в 100 ml течност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. 

Състав на водно-спиртен есктракт: Шипка – плод (Fr. Rosae caninae, extr.) 18%, Глухарче – корен (Rad. Taraxaci officinalis, extr.) 17%, Бреза – лист (Fol. Betulae pendulae, extr.) 17%, Бобови шушулки (Leg. Phaseoli vulgaris, extr.) 15%, Мечо грозде – лист (Fol. Uvae ursi, extr.) 13%, Златна пръчица – стрък (Hb. Solidaginis virgaureae, extr.) 10%, Лайка – цвят (Fl. Matricariae chamomillae, extr.) 10%

Противопоказания: Да не се употребява п
ри алергия.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

НЕФРОЕФЕКТ 50 мл за здрави бъбреци и уринарен тракт Мирта Медикус

НЕФРОЕФЕКТ 50 мл за здрави бъбреци и уринарен тракт Мирта Медикус

  • НЕФРОЕФЕКТ подпомага дейността на отделителната система, функциите на бъбреците и пикочния мехур

  • Оказва благоприятен ефект върху отделянето на урина и метаболити от организма

  • Подпомага водно-солевата обмяна

  • Притежава антиоксидантен ефект.

В същата категория има още 9 продукта:

} }