СИНУВИТАЛ 50 мл за здрави синуси Мирта Медикус Преглед отблизо

8,82 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

СИНУВИТАЛ 50 мл за здрави синуси Мирта Медикус

Мирта Медикус

  • Синувитал за здрави синуси

  • Действа благоприятно върху дейността на горните дихателни пътища

  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система

  • Подкрепя очистващите функции на лигавицата

Повече детайли

84 Артикула

Няма бонус точки за този продукт.


Повече информация

СИНУВИТАЛ на Мирта Медикус е течен продукт за здрави синуси. Околоносните кухини са чести потърпевши зони в нашето тяло, засягани след хрема, възпаления на гърлото и ушите и общи вирусни заболявания. При тях е характерна и алергичната нагласа, водеща и до образуването на полипи. Честите синуити говорят за вероятно отслабен имунитет и затова не бива да привикваме към тяхното наличие, а да ги лекуваме по възможност до пълно стабилизиране. Комплексният подход естествено е най-резултатен; в неговите рамки би следвало да се отдели достойно място на растителните средства. За разлика от антибиотиците например, те са практически безвредни и могат да се употребяват продължително време.

Активни съставки:

Босилек

Притежава деконгестивни, т.е. „отпушващи“ свойства по отношение на дихателните пътища и конкретно върху синусите. Той също така действа срещу бактериите, които най-често се загнездват в тях и също така подобрява нервния тонус, храносмилането и общото състояние на организма.

Петопръстник

Също така срещан като пълзящият очиболец е една от най-силните билки, които е открил народния гений и от които сега се възползваме. Тя е особено ефективна за „туширане“ на възпалителните процеси по хода на дихателната, храносмилателната и отделителната системи. Освен директното си действие върху синусите, тя допринася за предпазването от усложнения, които при синуитите не са редки, нито безобидни!

Джинджифил

Той е известна източна билка и подправки, с директно антимикробно, пречистващо, регулиращо храносдмилането и кръвообращението действие. Тя има и имуноактивизиращи свойства. Важна е и за терапия при гадене – симптом, който е по-чест при стращите от синуити, поради стичането на секретите от носа към гърлото.

Цвят от черен бъз

Притежава също редица достойнства: подобрява дихателния процес, като премахва спазмите, действа антибактериално и противовирусно, подобрява потоотделянето (и от там – смъкването на повишената температура), пречиства храносмилателната система и бъбреците, регулира хормоналните нива…

Бял равнец

Той е най-известен с кръвоспиращите си свойства. Понякога при синуитите се увреждат кръвоносните съдове, което води до по-чести кръвотечения от тях – тук тази билка е особено уместна. Но тя има и важни общи въздействия – върху имунитета, храносмилането, отделителните и половите органи, костите и т.н.

Живовлек

Той е друго важно антивъзпалително средство; то спомага и за по-лесното отделяне на секретите, както и предпазва от основни усложнения при синуитите – гърлени, бронхиални, ушни и очни.

Градински чай

Салвията има уникалното свойство да намалява свръхсекрециите и така да отпушва носа – при продължителна употреба. Притежава и цял „букет“ от общоукрепващи свойства, особено по отношение на имунитета и хормоналния баланс.

Бяло поддъбиче

То е едно от малкото лечебни растения, за които има данни, че при упорито използване повлиява алергично обусловените полипни образувания в носа. (Следва да се знае, че полипите вторично усложняват синуита, тъй като пречат на оттока на секретите.) Също така, това растение подобрява „работоспособността“ на белите кръвни телца при несекващите им „сражения“ с микробите!

Начин на употреба: Перорално. Съответното количество разредено в течност, преди, по време на или след хранене.

Пепоръчителна дневна доза: За деца от 4-7 години: 2-3 пъти дневно по 5 капки; За деца от 7 до 14 години: 2 – 3 пъти дневно по 8 – 10 капки; За възрастни: 2-3 пъти дневно по 20 капки.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. За деца, бременни и кърмещи жени, по медицинска преценка.

Състав на водно-спиртен есктракт: Босилек – стрък (Hb. Ocimi basilici, extr.) 17%,  Петопръстник – стрък (Hb. Potentillae reptans, extr.) 17%, Джинджифил – корен (Rad. Zingiberi officinalis, extr.) 17%, Черен бъз – цвят (Fl. Sambuci nigri, extr.) 16%, Бял равнец – стрък (Hb. Achileae millefolii, extr.) 11%, Живовлек – лист (Fol. Plantaginis lanceolatae, extr.) 8%, Градински чай – лист (Fol. Salviae officinalis., extr.) 8%, Бяло подъбиче – стрък (Hb. Teucrii polii., extr.) 6%

Противопоказания: Да не се употребява п
ри алергия.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

СИНУВИТАЛ 50 мл за здрави синуси Мирта Медикус

СИНУВИТАЛ 50 мл за здрави синуси Мирта Медикус

  • Синувитал за здрави синуси

  • Действа благоприятно върху дейността на горните дихателни пътища

  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система

  • Подкрепя очистващите функции на лигавицата

В същата категория има още 30 продукта:

} }