ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100мл сироп Мирта Медикус Преглед отблизо

21,90 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100мл сироп Мирта Медикус

Мирта Медикус

 • ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ допринася за нормалния клетъчен и хуморален имунитет

 • Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките

 • Подпомага нормалните самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища

 • Способства за нормалното клетъчно дишане и обмяна на веществата

 • Антиоксидантен ефект – допринася за защита на клетките от оксидативен стрес

Повече детайли

98 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,00 лв.


Повече информация

ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ на Мирта Медикус е сироп с подобрена формула, която подсилва имунитета и се грижи за дихателните пътища. Това става възможно чрез доказаните свойства на природните съставки, които влизат на продукта. Те подсилват естествените имунни функции на организма и работят ефикасно при наличие на вирусни инфекции, грип и сродни потенциални заплахи за човешкото здраве.

Активни съставки:

Ехинацея

Ехинацея е древно индианско и съвременно средство за подобряване функциите на белите кръвни телца (левкоцитите). Главната роля на левкоцитите е да помагат на организма в борбата срещу вирусите. Също така, билката подобрява и дееспособността на лигавицата на дихателните пътища. Тя укрепва съединителната тъкан, която служи като бариера срещу разпространението на инфекцията. Сред уникалните ѝ свойства са възможностите да действа противовъзпалително, успокояващо и подсилващо.

Бъзак

Бъзакът е европейско имунно средство, което е добре познато и в в българската народна медицина. Плодовете му защитават основните органи за дейността на тялото и кръвоносните съдове. Той защитава от микробни токсини и тонизира надбъбречните жлези.

Андрографис паникулата

Андрографис паникулата е индийска билка с мощно детоксикиращо действие и имунозащитни влияния. Тя е свързана с любопитна история – по време на световната грипна епидемия в края на Първата световна война, в районите където местното население я е ползвало за превенция, почти е нямало случаи на заболели или те са прекарвали заболяването необичайно леко. Години наред тази чудновата билка се изследва от медицински специалисти, като благоприятните ѝ свойства не спират да учудват – тя помага при инфекции, диабет, подкрепя антиангиогенните лечения и чернодробните ензими.

Шийтаке и Чага 

Шийтаке и Чага са сред най-важните медицински гъби. Те съдържат уникални полизахариди, витамини, микроелементи и фитохимикали с противовирусно, антибактериално, противомикробно, противовъзпалително, противотуморно и възстановяващо кръвообращението действие. Благоприятстват естествените имунни функции и дейността на Т-клетките. Подпомагат и нормалната чревна флора, за която има достатъчно данни, че е важна в борбата с инфекциите, както и за общото добро състояние на храносмилането и организма като цяло. Чагата освен това е и действен антиоксидант.

L-лизин

L-лизинът е незаменима аминокиселина. Той има уникални възстановяващи и изграждащи функции. По-специалното в действието на аминокиселината е нейното задържащо влияние върху развитието на огромен брой вирусни щамове. L-лизин е основна съставка на съединително-тъканния „щит“ на различните органи, който предпазва от разпространението на възпаления и дегенеративни процеси.

Витамин С

Витамин C е една от най-популярните съставки, към които прибягват хората при първи симптоми на грип. През зимата и пролетта, обаче, се наблюдава масов дефицит на витамина в човешкия организъм, от което следва, че той трябва да бъде набавен допълнително. Приемът на Витамин C допринася за подобряването на имунитета срещу вируси и бактерии. Ограничава общо възпалителните и алергични реакции. Неговите антиоксидантни свойства са неоспорими, заедно с благоприятни и укрепващ ефект върху съединителната тъкан.

Витамин В6

Витамин B6 е биологичен катализатор с разнообразни функции за обмяната на веществата. Той се грижи за нервната, отделителната и имунната системи, както и за кожата и лигавиците. Освен това влияе благоприятно на мозъка и се предписва за прием при депресия.

Цинк

Цинкът допринася незаменимо за нормалния клетъчен и хуморален имунитет. Някои силни лекарства действат противовирусно, като на клетъчно ниво подобряват усвояването именно на цинка. Цинкът способства още за нормалното белодробно и клетъчно дишане, за жлезите и обмяната на веществата, за доброто състояние на нервите, сетивата, кожата и лигавиците и т.н.

Селен

Селенът поддържа устойчивостта на организма и допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Това включва и защита на левкоцитите, откъдето произтича и важността му за имунната система. Препоръчва се като средство за защита от сърдечни заболявания, а благоприятното му въздействие върху дихателните пътища е подходящо за астматици.

Начин на употреба: Перорално. 

Препоръчителна дневна доза

Вариант 1 – обичаен прием на Имуноефект Антивирал Универсал

 • За деца от 3 до 6 години – 1 път дневно по 2,5 ml.

 • За деца и юноши от 7 до 12 години – 1 път дневно по 5 ml.

 • За възрастни и деца над 12 години – 1 път дневно по 7,5 ml.

Вариант 2 – интензивен прием на Имуноефект Антивирал Универсал

За деца от 3 до 6 години:

 • първи ден – 2 пъти дневно по 4 ml;

 • от втори до пети ден – 2 пъти дневно по 2,5 ml;

 • след пети ден – 1 път дневно по 3 ml.

За деца и юноши от 7 до 12 години:

 • първи ден – 2 пъти дневно по 5,5 ml;

 • от втори до пети ден – 2 пъти дневно по 5 ml;

 • след пети ден – 1 път дневно по 7,5 ml.

За възрастни и деца над 12 години:

 • първи ден – 2 пъти дневно по 10 ml;

 • от втори до пети ден – 2 пъти дневно по 7,5 ml;

 • след пети ден – 1 път дневно по 10 ml.

Разклатете преди употреба; Използвайте мерителната чашка. След отваряне изразходвайте съдържанието до 1 месец! При съхранение в хладилник – до 3 месеца!

Съставки за 20 мл. - максимален дневен прием: L-Лизин хидрохлорид (L-Lysine hydrochloride) 240 mg, Витамин С (Ascorbic acid) 240 mg, Екстракт от Ехинацея /стръкове и корени/ (Hb. et Rad. Echinaceae, extr.) 200 mg, Екстракт от Шийтаке (Lentinula Edodes, extr.) 160 mg, Екстракт от Чага (Inonotus obliquus, extr.) 160 mg, Екстракт от Бъзак /плодове/ (Fr. Sambuci ebuli, extr.) 160 mg, Екстракт от Андрографис /стръкове/ (Hb., Andrographis paniculatae, extr.) 40 mg, Цинк (Zn) под форма на Цинков цитрат (Zinc citrate) – 60 mg / 12 mg, Витамин В6 (Pyridoxine hydrochloride) 8 mg, Селен (Se) под форма на Натриев селенит (Sodium selenite) – 175 mcg / 80 mcg

Противопоказания: Да не се употребява п
ри съответна алергия

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100мл сироп Мирта Медикус

ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100мл сироп Мирта Медикус

 • ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ допринася за нормалния клетъчен и хуморален имунитет

 • Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките

 • Подпомага нормалните самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища

 • Способства за нормалното клетъчно дишане и обмяна на веществата

 • Антиоксидантен ефект – допринася за защита на клетките от оксидативен стрес

В същата категория има още 30 продукта:

} }