КОТЕШКА СТЪПКА 30 капсули за защита от свободни радикали Мирта Медикус Преглед отблизо

16,38 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

КОТЕШКА СТЪПКА 30 капсули за защита от свободни радикали Мирта Медикус

Мирта Медикус

  • КОТЕШКА СТЪПКА под формата на капсули за защита от свободни радикали

  • Стимулира регенеративните процеси в организма

  • Допринася за поддържане на нормален физиологичен клетъчен цикъл и устойчива структура на ДНК

  • Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките

  • Благоприятно повлиява половата, отделителната и кръвоносната системи

Повече детайли

98 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв.


Повече информация

КОТЕШКА СТЪПКА под формата на капсули от Мирта Медикус подпомага нормалната физиологична защита от свободни радикали и подмладява организма.

Активни съставки:

Котешка стъпка

Котешката стъпка(Още наричано черновръх) е била широко известна у нас в миналото, за което говори и едно от другите й имена – „хайдушка билка“. Тогава се е използвала като кръвоспиращо средство, външно, но с течение на времето вътрешните употреби набират скорост. Народни лечители, а после и лекари я препоръчват при сърдечносъдови нарушения, бъбречни конкременти, възпалена и уголемена простата, нощно напикаване, диабет и други. Различните извлеци от нея действа тонизиращо на нервната система и ускоряват възстановяването, включително след сериозни заболявания.

За разлика от други, отдавна изследвани билки, български и чуждестранни учени сравнително отскоро се опитват да обяснят широкоспектърните въздействия на това топ целебно растение. Оказва се, че то има широкоспектърно действие, дължащо се на високо наличие на специфични имунорегулиращи сапонини, урсолова, розмаринова и бетулинова киселина.

Котешката стъпка и мощни антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждащи ги фактори.

Стимулира регенеративните процеси в организма.

Благоприятства естествените имунни функции и дейността на левкоцитите, особено на Т-клетките, отговорни за елиминирането на голяма част от микробите и нетипичните (включително утморни) клетки.

Благоприятно повлиява половата, отделителната и кръвоносната системи.

От голямо значение е също така начинът на екстрахиране на полезните съставки. Решението е в съвременните технологии за извличане на екстракти. Те успяват, както да запазят, така и да концентрират активните съставки. „Мирта Медикус“ и „Медикус фарма“ използват висококачествени екстракти от Котешка стъпка, за да формулират двата си продукта – капсулен и сироп без захар. Продуктите подпомагат нормалното функциониране на имунната система и повишават устойчивостта на организма към редица физикални, химични и биологични фактори на външната среда. Подкрепя се и естественото детоксиниране на организма. Способства се за нормалното протичане на клетъчния цикъл.

Котешката стъпка спомага активно за засилване на имунитета. Препоръчва се като профилактично средство и по време на неепидемична обстановка, както и в процеса на лечение при вече настъпил проблем. Може да се комбинира с вече преписани медикаменти. Има и преки наблюдения за действието на сиропа и капсулите за по–бързо възстановяване след боледуване.

Котешката стъпка е „отличник“ при борбата със: свободните радикали, тя неутрализира тяхното нива в организма. През последните години все по-осезаемо сме подложени на атаката на тези агресори, неотменно присъстващи под различни форми. Свободните радикали са едни от основните двигатели на клетъчното стареене. В този смисъл Котешката стъпка може да се окачестви като „антиейджинг (anti-aging в превод: забавяне на стареенето; подмладяване)“ растение, с потенциал за забавяне на физиологичното „увяхване“ на нашето тяло! Счита се, че билката е много по-усвояема и следователно по-лековита, когато не се вари. Това обяснява и по-бързото и пълно действие на екстрактите и сиропите. Технологията на производство на течните екстракти позволява и по -висока концентрация на активните вещества в състава.


Начин на употреба: Препоръчителна дневна доза: Перорално по една капсула преди обяд(първата половина на деня)

Състав на една капсула - максимален дневен прием: Котешка стъпка – стрък, сух екстракт (Hb. Clinopodium vulgare, extr.) 425mg

Условия за съхранение: След отваряне изразходвайте съдържанието до 1 месец! При съхранение в хладилник – до 3 месеца!

Противопоказания: 
При съответна алергияЗа деца под 16 години, бременни и кърмещи жени, по медицинска преценка. На всеки последователен, непрекъснат прием от 3 месеца, се прави поне 1 месец почивка, след което курсът се повтаря при необходимост.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

КОТЕШКА СТЪПКА 30 капсули за защита от свободни радикали Мирта Медикус

КОТЕШКА СТЪПКА 30 капсули за защита от свободни радикали Мирта Медикус

  • КОТЕШКА СТЪПКА под формата на капсули за защита от свободни радикали

  • Стимулира регенеративните процеси в организма

  • Допринася за поддържане на нормален физиологичен клетъчен цикъл и устойчива структура на ДНК

  • Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките

  • Благоприятно повлиява половата, отделителната и кръвоносната системи

В същата категория има още 30 продукта:

} }