БРОНХОВИТАЛ 50 мл билкова тинктура против кашлица Мирта Медикус Преглед отблизо

8,82 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

БРОНХОВИТАЛ 50 мл билкова тинктура против кашлица Мирта Медикус

Мирта Медикус

  • БРОНХОВИТАЛ против кашлица

  • Допринася за подобряване структурата на белодробната съединителна тъкан

  • Подкрепя очистващите функции на лигавицата на дихателните пътища

  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система

Повече детайли

87 Артикула

Няма бонус точки за този продукт.


Повече информация

БРОНХОВИТАЛ на Мирта Медикус е тинктура за кашлица, които улеснява отхрачването и укрепва белодробната тъкан. Това е хранителна добавка, която съдържа 100% натурален билков микс, без лекарства и антибиотици. Тя насърчава благосъстоянието на дихателните пътища, като подпомага здравето на бронхите, особено през зимния сезон. Бронховитал поддържа здрава лигавицата на гърлото. Билковата формула съдържа синергично комбинирани органични екстракти, които са естествено обработени. Така се запазват полезните свойства на билките, постига се възможно най-висока концентрация и максимално усвояване. Добавката съдържа патентован бленд от етерични масла от евкалипт, за да засили успокояващите ползи от тази тинктура, като същевременно осигурява приятен вкус. Това е изключително успокояваща и ефективна комбинация, използвана при сухота, възпалено гърло, спазматична и непродуктивна кашлица и дихателна конгестия. Бронховитал е тинктура от билки за облекчаване на дразнеща и спазматична кашлица, като същевременно насърчава отхрачването. Когато приемате тази тинктура, е в рамките на нормалното да продължите леко да кашляте. Слабата кашлица, която остава, е продуктивна, спомага за изчистване на задържания секрета от белите дробове. Това е много важен фактор, защото, ако спрете да кашляте напълно, секрета остава в белия дроб, което може да доведе до пневмония.

Активни съставки:

Медуница

През Средновековието са свързвали особения петнист вид на листата на тази забележителна билка с вида на самия бял дроб. Сега вече в нея са открити сапонини и други фитохимикали, които обясняват съответното й действие. Растението също така е богато на микроелементи, особено на манган. Манганът е ключов за действието на някои защитаващи клетката ензими, както и за здравето на нервната система и опорно-двигателния апарат.

Теснолистен живовляк

Това лечебно растение е класика по отношение на неговото укрепващо действие върху дихателните пътища и белодробната тъкан. Живовлякът съдържа противовъзпалителни, смекчаващи и отхрачващи съставки, както и микроелементи – особено силиций, който придава устойчивост на тъканите.

Резене

Тази билка притежава цял комплекс от полезни свойство – антимикробно, разреждащо патогенната секреция, директно антимикробно, подобряващо храносмилането и общо освежаващо. Също така се употребява и като подправка.

Бял оман

Бронховитал съдържа един от най-добре проучените растителни деконгестанти – екстракт от бял оман. Той премахва застоя на секрети и течности по хода на дихателните пътища и в самите бели дробове. Той активизира имунитета и подобрява храносмилането, което често страда при дълготрайно възпаление на съседната дихателна система.

Евкалипт

Силно ароматно, противомикробно и антипаразитно растение, което освен това подпомага дихателния процес и има освежаващо действие.

Лопен

Средство, което едновременно отхрачва и омекотява лигавиците на дихателните органи.

Великденче

Това растение е от семейството на споменатата медуница, като действието му е по-меко и общо има нервоуспокоителен ефект.

Начин на употреба: Перорално. Съответното количество разредено в течност, преди, по време на или след хранене.

Пепоръчителна дневна доза: За деца от 4-7 години: 2-3 пъти дневно по 5 капки; За деца от 7 до 14 години: 2 – 3 пъти дневно по 8 – 10 капки; За възрастни: 2-3 пъти дневно по 20 капки.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. 

Състав на водно-спиртен есктракт: Медуница – лист (Fol. Pulmonariae officinalis, extr.) 18%, Живовлек – лист (Fol. Plantaginis lanceolatae, extr.) 18%, Резене – плод (Fr. Foeniculum vulgare, extr.) 16%, Бял оман – корен (Rad. Inulae heleniae, extr.) 13%, Евкалипт – лист (Fol. Eucalypti globuli, extr.) 13%, Лопен – лист (Fol. Verbasci spp., extr.) 11%, Великденче – стрък (Hb. Veronicae spp., extr.) 11%

Противопоказания: Да не се употребява п
ри алергия.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

БРОНХОВИТАЛ 50 мл билкова тинктура против кашлица Мирта Медикус

БРОНХОВИТАЛ 50 мл билкова тинктура против кашлица Мирта Медикус

  • БРОНХОВИТАЛ против кашлица

  • Допринася за подобряване структурата на белодробната съединителна тъкан

  • Подкрепя очистващите функции на лигавицата на дихателните пътища

  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система

В същата категория има още 30 продукта:

} }