Промоция Туркестерон 60x595mg NUTRASTILL Преглед отблизо

46.75лв

-15%

55.00лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката. За една поръчка може да важи само едно намаление.

Туркестерон 60x595mg NUTRASTILL

NUTRASTILL

Повече детайли

952 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 4.00лв.


Повече информация

Туркестерон на NUTRASTILL подпомага стимулирането на протеиновия синтез и насърчава хипертрофията. 

Какво е Туркестерон?

Туркестеронът е екдистероид (ECDY), който е стероиден хормон, често срещан в членестоноги и насекоми, но може да се намери и в определени растителни видове. Те са известни като фитоекдистероиди. При растенията тези групи съединения се използват за възпиране на хищници, докато при насекомите те помагат да се регулират ключови процеси като линеене и метаморфоза или чифтосване.

Извършени са малко проучвания върху туркестерона, но има интерес към екдистероидите, особено към 20-хидроксиекдизона, тъй като има много потенциални анаболни и полезни ефекти, включително повлияване на метаболизма и растежа. Туркестеронът се среща в голямо разнообразие от линеещи насекоми и животни като раци. Първоначално е получен от растението Ajuga turkestanica. 

Как действа?

Проучванията показват, че туркестеронът може да спомогне за насърчаване на метаболизма на липидите и въглехидратите, да насърчи синтеза на протеини, да подпомогне мускулната хипертрофия и да увеличи силата. Проведени са проучвания върху хора и животни, които подкрепят това. Въпреки че ефектите в ранните проучвания не са били големи в сравнение със синтетичните вещества, в бодибилдинга всяка малка частица е от значение.

Какво съдържа? 

Състав 1 капсула: Стандартизиран екстракт от Ajuga turkestanica 500mg, от който 10% Туркестерон 50mg.

Как се употребява?

По една капсула дневно с вода.

Продуктът е хранителна добавка. Деца под 12 години, бременни и кърмещи, да се консултират с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Как се съхранява?

Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Отзиви

Напишете отзив

Туркестерон 60x595mg NUTRASTILL

Туркестерон 60x595mg NUTRASTILL

В същата категория има още 22 продукта:

} } } }