Нов Промоция Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL Преглед отблизо

69.72лв

-30%

99.60лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката. За една поръчка може да важи само едно намаление.

Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL

NUTRASTILL

 • Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL
 • За здрави стави
 • Подобрява гъвкавостта
 • Регенерира хрущялите

Повече детайли

956 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 6 точки за лоялност. Общо за количката Ви 6 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 6.00лв.


Повече информация

NUTRAFLEX+ от NUTRASTILL подобрява здравето на ставите и гъвкавостта, бори се с болката и регенерира хрущялите . 

CHONDRACTIV™

CHONDRACTIV™ е патентована съставка на германската компания Symrise, която съчетава колаген тип II, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина.

Колаген тип II е протеин и компонент на ставния хрущял.

Оралният прием на Колаген тип II в неговата неденатурирана форма може да намали автоимунитета към собствения Колаген тип II на тялото, което води до по-малко възпаление на ставите в случаи на остеоартрит и ревматизъм.

Хондроитинът е естествен гликозаминогликан, който присъства в хрущяла.

Често се приема с глюкозамин, за да помогне при болки в ставите и други симптоми на остеоартрит.

При хора с остеоартрит добавката на хондроитин може да помогне при болка и скованост на ставите и може да забави прогресията на заболяването.

Хондроитинът може да бъде полезен като добавка против стареене, използвана при други дегенеративни заболявания, не само при остеоартрит. Тъй като има противовъзпалителни свойства, може да намали риска от други състояния, свързани със стареенето, като сърдечни заболявания. Установена е връзка между употребата на хондроитин и дълголетието, както и между употребата на хондроитин и по-ниския риск от сърдечно-съдови заболявания.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е голям полизахарид, който се намира естествено в цялото тяло и във високи концентрации в кожата, ставната течност и окото. Той играе роля в много важни телесни функции, включително заздравяване на рани и смазване на ставите. Като добавка най-често се използва за здравето на ставите, за лечение на сухи очи и в продукти против стареене на кожата.

Глюкозамин

Глюкозаминът е добавка, получена от черупките на черупчести мекотели, която забавя прогресирането на остеоартрит на коляното и разграждането на колагена.

Глюкозаминът е амино монозахарид (захарна молекула с прикрепена азотна група), който се среща естествено в почти всички човешки тъкани, но е силно концентриран в съединителната тъкан (ставите) и хрущяла.

Тялото използва глюкозамин, за да синтезира гликопротеини и гликозаминогликани. Трябва да се отбележи, че гликозаминогликаните са структурни компоненти, присъстващи както в хрущяла, така и в ставите, като играят решаваща роля в осигуряването на еластичност, здравина и гъвкавост на тези тъкани.

MSM

Метилсулфонилметанът (диметилсулфон или по-често MSM) е малка молекула, съдържаща сяра, свързана с DMSO, използвана заради нейните антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Подпомага здравето на ставите, като усилва действието на глюкозамина.

Екстракт от Босвелия

 • Облекчава симптомите на остеоартрит и астма
 • Прави кожата еластична
 • Спомага за добра подвижност и гъвкавост на ставите
 • Стимулира хрущялната тъкан
 • Оказва благотворно влияние върху съединителната тъкан
 • Тонизира мускулите

Витамин С

Формулата е обогатена с Витамиин С, който благоприятства производството на колаген и защитава клетките от оксидативен стрес.

Какво съдържа? 

Състав 2 капсули: Хидролизиран пилешки колаген тип 2 330мг, Хондроитин 72мг, Хиалуронова киселина 6мг, Витамин С 100мг, Глюкозамин 100мг, МСМ 100мг, Концентриран екстракт от Босвелия 100мг

Как се употребява?

По една капсула два пъти дневно с вода.

Продуктът е хранителна добавка. Деца под 12 години, бременни и кърмещи, да се консултират с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Как се съхранява?

Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Отзиви

Напишете отзив

Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL

Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL

 • Промо пакет 3х NUTRAFLEX+ 60x595mg NUTRASTILL
 • За здрави стави
 • Подобрява гъвкавостта
 • Регенерира хрущялите

В същата категория има още 22 продукта:

} } } }