Промоция Глюкозамин, МСМ, Хондроитин 60x595mg NUTRASTILL Преглед отблизо

18.79лв

-15%

22.10лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката. За една поръчка може да важи само едно намаление.

Глюкозамин, МСМ, Хондроитин 60x595mg NUTRASTILL

NUTRASTILL

Повече детайли

981 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.00лв.


Повече информация

Глюкозамин, МСМ, Хондроитин на NUTRASTILL подпомага здравето на ставите, хрущялите и сухожилията

Глюкозамин

Глюкозаминът е добавка, получена от черупките на черупчести мекотели, която забавя прогресирането на остеоартрит на коляното и разграждането на колагена.

Глюкозаминът е амино монозахарид (захарна молекула с прикрепена азотна група), който се среща естествено в почти всички човешки тъкани, но е силно концентриран в съединителната тъкан (ставите) и хрущяла.

Тялото използва глюкозамин, за да синтезира гликопротеини и гликозаминогликани. Трябва да се отбележи, че гликозаминогликаните са структурни компоненти, присъстващи както в хрущяла, така и в ставите, като играят решаваща роля в осигуряването на еластичност, здравина и гъвкавост на тези тъкани.

MSM

Метилсулфонилметанът (диметилсулфон или по-често MSM) е малка молекула, съдържаща сяра, свързана с DMSO, използвана заради нейните антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Подпомага здравето на ставите, като усилва действието на глюкозамина.

Хондроитин

Хондроитинът е естествен гликозаминогликан, който присъства в хрущяла. Често се приема с глюкозамин, за да помогне при болки в ставите и други симптоми на остеоартрит.

При хора с остеоартрит добавката на хондроитин може да помогне при болка и скованост на ставите и може да забави прогресията на заболяването.

Хондроитинът може да бъде полезен като добавка против стареене, използвана при други дегенеративни заболявания, не само при остеоартрит. Тъй като има противовъзпалителни свойства, може да намали риска от други състояния, свързани със стареенето, като сърдечни заболявания. Установена е връзка между употребата на хондроитин и дълголетието, както и между употребата на хондроитин и по-ниския риск от сърдечно-съдови заболявания.

Какво съдържа? 

Състав 2 капсули: Глюкозамин 400мг, Хондроитин 400мг, МСМ 300мг.

Как се употребява?

По една капсула два пъти дневно с вода.

Продуктът е хранителна добавка. Деца под 12 години, бременни и кърмещи, да се консултират с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Как се съхранява?

Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Отзиви

Напишете отзив

Глюкозамин, МСМ, Хондроитин 60x595mg NUTRASTILL

Глюкозамин, МСМ, Хондроитин 60x595mg NUTRASTILL

В същата категория има още 22 продукта:

} } } }