Полисорб Плюс 25гр. Преглед отблизо

39.90лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката. За една поръчка може да важи само едно намаление.

Полисорб Плюс 25гр. - янтарна киселина

Complete Pharma

Полисорб Плюс е чиста янтарна киселина, която може да се използва както терапевтично, така и превантивно. Помага при изчистване на организма от токсини и шлаки(детокс), хранителни алергии и натравяния, дерматити, екземи, повръщане, диария, алергии, махмурлук. Допринася за намаляване на нивото на холестерола и кръвната захар, забавя стареенето.

Повече детайли

669 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 3.00лв.


Повече информация

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Янтарната киселина допринася за ефективно изчистване на организма от токсини и шлаки, независимо дали са патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и солите на тежките метали, радионуклиди, микроорганизми, продукти от разпадане на алкохола и азотния метаболизъм;

Допринася за ефективно изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи;

Оказва благоприятен ефект при хранителни алергии, кожни алергии(дерматити), екзема, действа благоприятно за възстановяване на клетките на кожата и премахване на възпалителните процеси, подпомага изглаждането на фините линии, подобряването на тонуса на кожата и тена, неутрализирането на вредното въздействие на свободните радикали;

Подпомага организма в случаи на натравяне, повръщане, диария, алергии, махмурлук, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, акне и проблемна кожа, хронични заболявания, грип и атипичната пневмония;

Подпомага организма при стрес, допринася за: укрепване на имунната система, подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на лекарствената терапия, повишаване на умствената и физическата работоспособност, адаптиране към неблагоприятни условия, подобряване на общото здравословно състояние чрез пълно пречистване на всички органи и системи и възстановяване на клетъчното дишане;

Допринася за намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация;

Допринася за намаляване нивото на холестерола и кръвната захар;

Допринася за забавяне на процеса на стареене;

Подпомага за усвояването на хранителни вещества и витамини. Допринася за нормализиране на метаболизма и редуциране на теглото, извежда излишните мазнини приети чрез храната ;

Подходящ за подготвяне на организма за бременност.

Допринася за изчистване на стомашно-чревния тракт;

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода два пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: От 7 до 10 дни. При необходимост курсът да се повтори след 2-3 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ ПРЕПОРЪЧВА:

Профилактичен прием: Ако използвате с профилактична цел Полисорб Плюс, три - четири пъти в годината, с продължителност на курса две седмици, като предварително се консултирате с вашия лекар, вие можете значително да подобрите здравето си, а следователно и самочувствието си, външния си вид и да отложите идването на старостта.

За подмладяване на организма: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в 250мл-500мл вода два пъти на ден1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 7 до 10 дни За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след един месец или месец и половина . Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За редуциране на телесното тегло: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в 250мл-500мл водатри пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 10 до 14 дни. За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За извеждане на радионуклиди: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в 250мл-500мл вода три пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 7 до 10 дни. При необходимост курсът да се повтори след 2-3 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За повишаване на имунитета: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в 250мл-500мл вода четири пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност:от 7 до 10 дни. След това следва почивка. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За профилактика на грип и ОРВИ: Една супена лъжица, разтворени в 250мл-500мл вода, два пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 7 до 10 дни. След прекъсване от около един месец, курсът на профилактика може да се повтори още веднъж. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

При натравяне и диария: Една супена лъжица, разтворенa в 250мл-500мл вода, три пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 3 до 5 дни, при необходимост курсът може да бъде удължен до 10 дни. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

При алергии, ракова и хронични интоксикации: Една супена лъжица, разтворенa в 250мл-500мл вода, три пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност:от 10 до 14 дни. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За предотвратяване на махмурлук: Една - две супени лъжици в 500гр вода, преди да седнете на масата, повторете процедурата преди да си легнете. На сутринта още веднъж повторете процедурата

Забележка: Една препълнена (с връх) чаена лъжица съдържа 1гр от хранителната добавка ПОЛИСОРБ ПЛЮС. Една препълнена (с връх) супена лъжица съдържа 3гр от хранителната добавка ПОЛИСОРБ ПЛЮС

СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, недостъпно за малки деца, при стайна температура и влажност не по-голяма от 75%, защитено от пряка слънчева светлина, в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Буркан 25g, фабрично запечатан. Преди отваряне бурканът да се разклати добре!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Няма. Възможно е да се прояви индивидуална непоносимост към някоя на съставките на хранителната добавка;

Продуктът е хранителна добавка , не е лекарство;

Да не се използва като заместител на разнообразно хранене;

Да се избягва употребата от деца до 14годишна възраст, бременните и кърмещите жени;

Да се избягва употребата при пептична язва, язва на дванадесетопръстника в остра фаза, кървене на стомашно-чревния тракт, атония на червата;

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, глутен, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

 

Отзиви

Напишете отзив

Полисорб Плюс 25гр. - янтарна киселина

Полисорб Плюс 25гр. - янтарна киселина

Полисорб Плюс е чиста янтарна киселина, която може да се използва както терапевтично, така и превантивно. Помага при изчистване на организма от токсини и шлаки(детокс), хранителни алергии и натравяния, дерматити, екземи, повръщане, диария, алергии, махмурлук. Допринася за намаляване на нивото на холестерола и кръвната захар, забавя стареенето.

В същата категория има още 30 продукта:

} } } }