НЕВРОФЛОР 50 мл за спокоен сън Мирта Медикус Преглед отблизо

8,82 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

НЕВРОФЛОР 50 мл за спокоен сън Мирта Медикус

Мирта Медикус

  • НЕВРОФЛОР за здрав и спокоен сън 

  • Подкрепя дейността на нервната система

  • Съдейства за нормалното функциониране на сърцето и мозъка

  • Допринася за емоционална уравновесеност

Повече детайли

96 Артикула

Няма бонус точки за този продукт.


Повече информация

НЕВРОФЛОР на Мирта Медикус е течен продукт с концентрирани екстракти от 3 билки и допълнително обогатен с още 3 витамина от групата на В. Разработката му беше предложена от група специалисти, според които широко разпространеното включване само на въпросните растителни средства вече не е достатъчно за пълноценен ефект при все по-претоварения неврологично-психичен механизъм в днешно време. Допълването на този състав с витамини в умерени дози (но всяка от които се равнява по съдържание на съответната съставка на количество, съдържащо се в голяма чиния с разнообразни продукти) прави достигането на така търсеното облекчение по-вероятно. 

Активни съставки:

Плод от глог

Съдържа нервоуспокоителни и сърдечноукрепващи багрила, микроелементи, витамини и други полезни съставки. Счита се за особено полезен за мозъка и сърцето на възрастните хора.

Мента

Премахва спазмите на различни места по тялото, включително разширява коронарни съдове и урегулира храносмилането. Така тя едновременно е полезна за нервите и за управляваните от тях органи.

Валериана (дилянка)

Централен релаксатор, особено важен вечер, за подобряване на съня. Действието й наподобява това на бензодиазепините (чрез механизъм, регулиращ неврохормона гама-аминомаслена киселина), но разбира се, тя е много пъти по-безопасна от тях, даже и при продължителна употреба. Валериановите киселина, валепотриатите и други активни съставки се съдържат в много по-голяма концентрация в специализираните екстракт, които се ползват в продукта, отколкото в обикновените билкови чайове.

Витамин B3

Основен за здравето на всяка една нервната клетка и проходимостта на кръвоносните съдове (включително кръвоснабдяването на мозъка). Редица научни изследователи го считат за важен също и директно за подобряване на съня.

Витамин B5

Освен за важни обменни клетъчни функции навсякъде по тялото, този витамин има целенасочено влияние за поддържане на надбъбречните жлези. А, както е известно, те имат важна роля при регулиране на стресовите реакции.

Витамин B6

Ключов витамин при 3-те обмени (белтъчна, мастна и въглехидратна); намира се в сложна връзка и с други витамини и изобщо е един от най-важните „труженици“ на полето на нашия организъм! По-конкретно, голямо е значението му при синтезирането на неврохормоните – такива като серотонин, мелатонин, допамин и гама аминомаслена киселина, които пък са водещите стабилизатори на настроението и съня.

Начин на употреба: Перорално. Съответното количество разредено в 100 ml течност, преди, по време на или след хранене.

Пепоръчителна дневна доза: 1-3 пъти по 30 капки в 100 ml течност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. За деца, бременни и кърмещи жени, по медицинска преценка.

Състав на водно-спиртен есктракт за 30 капки(1,5мл)/90 капки(4,5мл): Глог – плод (Fr. Crataegi spp., extr.) 18 mg/ 54 mg, Мента – лист (Fol. Menthae piperitae, extr.) 16 mg/ 48 mg, Валериана – корен (Rad. Valerianae officinalis, extr.) 11 mg /33 mg, Витамин В5 /Vitamin B5, D-Calcium Pantothenate/ 4 mg /12 mg, Витамин В3 /Vitamin B3, Nicotinacide/ 2mg/ 6mg, Витамин В6 /Vitamin B6,Pyridoxin hydrochloride/ 2mg /6mg

Противопоказания: Да не се употребява п
ри алергия.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

НЕВРОФЛОР 50 мл за спокоен сън Мирта Медикус

НЕВРОФЛОР 50 мл за спокоен сън Мирта Медикус

  • НЕВРОФЛОР за здрав и спокоен сън 

  • Подкрепя дейността на нервната система

  • Съдейства за нормалното функциониране на сърцето и мозъка

  • Допринася за емоционална уравновесеност

В същата категория има още 18 продукта:

} }