Козметика за чувствителна и проблемна кожа

Козметика за чувствителна и проблемна кожа

Козметика за чувствителна и проблемна кожа Съдържа 63 продукта.

Подкатегории

  • Perfect Skin - за...

    Серията за проблемна кожа Perfect Skin от БАН е решението при акне, черни точки, зачервявания и кожни проблеми. Продуктите са с лека текстура и при нанасяне карат кожата да се чувства свежа и чиста. Получавате дълготрайна хидратация, мекота и еластичност.

    Активни съставки:

    NELUPURE

    Комбинация на екстракти от цветове на Egypt Lotus и на Sacred Lotus, които действат в синергия. Екстрактът балансира синтеза на себум и мастната секреция. Намалява петната по кожата, зачервявания, като гнойни пъпки, незачервени пъпки, черни и бели точки. С изключително бърз ефект, само 8 часа след една апликация.

    Бамбуков биофермент

    Ферментационен продукт, който модифицира, успокоява, омекотява и интензивно хидратира кожата. Ферментиралите съставки се абсорбират по-добре от кожата, понасят се добре, служат като естествени консерванти и осигуряват антиоксидантно, антимикробно, противогъбично и противостареещо действие.

    AQUA SHUTTLE™ 

    Осигурява незабавна, интензивна, дълготрайна (повече от 24 часа) и ефективна хидратация на кожата чрез комбиниране на две системи за доставка. Системата за оклузивно доставяне създава незабавен филмогенен ефект, който блокира дифузията и изпарението на водата и оказва овлажняващо действие. Системата за доставяне на хидратиращите съставки (екстракт от морска ламинария и овлажнители) капсулирани в биоразградими силициеви микрочастици ги разгражда на необходимото място и чрез продължителната им дифузия в слоевете на кожата осигурява дълготрайна хидратация.

    Екстракт от хамамелис

    Флавоноидът, съдържащ се в екстракта му, позволява да укрепва и защитава стените на кръвоносните съдове. Той има антибактериално действие - танините и етеричното масло проявяват бактериостатична и антивирусна активност.

    Екстракт от смрадлика

    Противовъзпалително, антисептично, стягащо действие; засилва защитните функции на кожата.

    Екстракти от жълт кантарион 

    Екстрактът от жълт кантарион има висока антибактериална активност при възпалителни процеси.

    Екстракт от репей

    Регулира мастната секреция, действа антибактериално и противовъзпалително

    Екстракт от бял равнец 

    Екстрактът от бял равнец притежава антисептично и противовъзпалително действие, предпазва кожата от инфекции и раздразнения.

    Масло от черен кимион

    Подхранва, ревитализира, хидратира, омекотява и успокоява кожата, повишава жизнеността и еластичността й. Изглажда бръчките и предотвратява тяхната поява. Има антивирусно, антибактериално и заздравяващо действие.

    Розова вода

    Има антисептичен и противовъзпалителен ефект. Оказва подмладяващо действие на кожата. Много ефикасна при лъчеви изгаряния и некрози на кожата.

    D-пантенол

    D-пантенол подхранва, овлажнява и повишава жизнеността и еластичността на кожата; намалява възпаленията, раздразненията и стимулира зарастването на рани. 

    UV A + UV B Филтър

    Слънчезащитен филтър ефективен в UV A (λmax 324 nm) и UV B (λmax 286 nm) спектъра.

  • Серия със салицилова...

    Серия със салицилова киселина против пъпки и черни точки на DERMACODE by I. Pandourska. Пъпките и черните точки са лезии по кожата, които се появяват в резултат на възпаление на мастните жлези и често се дължат на бактериална инфекция. Продуктите от серията успешно се борят с проблемна кожа: намаляват възпаленията, почистват и свива порите, помагат на кожата да се възстанови като ускорява естествените процеси и намалява петната и белезите.

  • RED OUT за...

    RED OUT за чувствителна кожа. Продукти, които работят в синергия – почистване и защита. Успокояват и хидратират кожата, намаляват зачервяванията и дискомфорта, забавят стареенето.

за страница
  • 3.85лв В наличност

    Кристалните минерални соли за вана Розмарин на БАН(Българска Академия на Науките) са отличен стимулант и тонизират целия организъм. Успешно се борят с болката. Съдържат морски соли, богати на магнезий и натурално етерично масло от розмарин.

    3.85лв
    В наличност
  • 28.70лв В наличност

    Натурален хидратиращ дневен крем Pomorie BayПодхранва, омекотява и хидратира кожата, като повишава естествения ѝ блясъкОсобено подходящ за суха и чувствителна или алергична към парфюми кожаПрилага се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително времеРазработен и произведен от Института по обща и неорганична химия...

    28.70лв
    В наличност
  • 28.70лв В наличност

    Натурален подхранващ нощен крем Pomorie BayПодхранва, омекотява и хидратира кожата през нощтаОсобено подходящ за суха и чувствителна или алергична към парфюми кожаПрилага се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително времеРазработен и произведен от Института по обща и неорганична химия на БАНБез парабени и...

    28.70лв
    В наличност
  • 28.70лв В наличност

    Натурален хидратиращ околоочен крем Pomorie BayПодхранва, омекотява и хидратира най-нежната кожа около очите и устнитеОсобено подходящ за суха и чувствителна или алергична към парфюми кожаПрилага се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително времеРазработен и произведен от Института по обща и неорганична химия на...

    28.70лв
    В наличност
  • 26.40лв В наличност

    Натурална почистваща кална маска Pomorie BayИма минерализиращо, дълбокопочистващо, детоксиниращо, успокояващо, регенериращо и хидратиращо действие върху кожатаОсобено подходяща за суха и чувствителна или алергична към парфюми кожаПрилага се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително времеРазработена и произведен...

    26.40лв
    В наличност
  • 26.40лв В наличност

    Натурален минерализиращ пилинг гел Pomorie BayПрави кожата гладка, свежа и еластична и стимулира регенративните процесиОсобено подходящ за суха и чувствителна или алергична към парфюми кожаПрилага се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително времеРазработен и произведен от Института по обща и неорганична химия...

    26.40лв
    В наличност
  • 32.60лв В наличност

    Кристалните минерални соли за вана Хвойна на БАН(Българска Академия на Науките) понижават кръвното налягане, регулират течностния баланс на организма и облекчават психическата умора. Съдържат морски соли, богати на магнезий и етерично масло от хвойна.

    32.60лв
    В наличност
  • 32.60лв В наличност

    Кристалните минерални соли за вана Лавандула на БАН(Българска Академия на Науките) понижават кръвното налягане, действат успокояващо, релаксиращо и облекчават нервното напрежение. Съдържат морски соли, богати на магнезий и натурално етерично масло от лавандула.

    32.60лв
    В наличност
  • 32.60лв В наличност

    Кристалните минерални соли за вана Розмарин на БАН(Българска Академия на Науките) са отличен стимулант и тонизират целия организъм. Успешно се борят с болката. Съдържат морски соли, богати на магнезий и натурално етерично масло от розмарин.

    32.60лв
    В наличност
  • 8.00лв В наличност
    1 Отзив(и)

    Натуралното емулсия-олио за коса Vitality на БАН улеснява сресването. Без измиване. За мокра и суха коса, за сушоар. Подхранва, заздравява и хидратира косъма. Изгражда предпазен слой върху косъма, придава обем, мекота, блясък и еластичност на косата, защитава я от външни фактори. НЕ омазнява косата. 96% ПРИРОДЕН СЪСТАВ

    8.00лв
    В наличност
  • 27.56лв В наличност

    Разтворът за тяло Стабилизирана черноморска луга Solilug на БАН помага при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, в спортната медицина, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, нервно напрежение, депресия, грип, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в...

    27.56лв
    В наличност
  • 16.70лв В наличност

    Масажен гел Розмарин на Sea Stars за лесни процедури за цялото тяло със стабилизирана черноморска луга. Има силно стимулиращо, тонизиращо и болкоуспокояващо действие. Има антицелулитен ефект. Етеричното масло от розмарин повишава способността на организма за концентрация. 95% натурален състав

    16.70лв
    В наличност
Показване на 13 - 24 от 63 артикула
} } } }