* Отговорността за собствеността върху стоката преминава към купувача, след предаването на стоката на купувача.

* Доставките се извършват от фирма Еконт Експрес в рамките на нормалното работно време. Ще се изисква подпис при доставка от получателя.

* Времето за доставка е предмет на складова наличност. Купувачът получава известие в случай на липса на поръчания продукт.

* „Out of stock“ продуктите могат да бъдат поръчани чрез имейл office@novasvetlina.com. Индивидуални условия на доставка за тези продукти ще бъдат дадени на клиентите преди окончателното потвърждаване на поръчките.

* Възможна е ограничена наличност или изчерпване на някои продукти, публикувани в онлайн магазина.

* Щети / липси трябва да бъде рапортувани в рамките на 24 часа след получаването от куриера на адрес office@novasvetlina.com

Нашият договор

Когато правите поръчка за закупуване на продукт от Нова Светлина 2014, ние ще Ви изпратим имейл, потвърждаващ получаването на вашата поръчка и съдържащ подробна информация за вашата поръчка. Вашата поръчка представлява оферта за нас, за закупуване на продукт, която се приема от нас, когато ние изпратим електронна поща потвърждение за вас, че сме изпратили този продукт („Изпращане на имейл за потвърждение“). Всеки продукт, който не е потвърден в имейл за потвърждение, че е изпратен не е част от този договор.