Черноморска луга и розово масло

Козметика с черноморска луга

Черноморска луга и кал, розово масло и вода – в продължение на векове доказани средство за поддържане на здравето и красотата. Това са и основните съставки на козметиката Black SeaStars, произведена от БАН.

Уникалнита българска природна козметична марка Black SeaStars е разработена на базата на стабилизирана черноморска луга и кал от Поморийското и Бургаското солени езера и е патентовани от Института по обща и неорганична химия при Българската академия на науките (БАН) и произведени в лабораторията на „солеви системи и ресурси“ в Бургас.

Black Sea Stars са продукти, които имат многофункционално действие с козметични и профилактични ефекти, имат широк набор от ефекти върху кожата и в организма като цяло. Те имат подхранващ, освежаващ, почистващ и релаксиращ ефект и в същото време повишават имунитета, успокояват, омекотяват и овлажняват кожата на лицето и тялото, възпрепятстват нейното застаряване.

Серията Solilug са продукти за таласотерапия с лечебен, профилактичен и козметичен ефект. Те минерализират тялото, стимулират защитните реакции и регенеративните процеси в тъканите. Имат широк антимикробен спектър – изразено противовъзпалително и антисептично действие.

Повече информация за продуктите може да намерите тук.

5/5 - (3 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *