Подготовка за 8 март в три основни стъпки

Подготовка за 8 март

Международният ден на жената(8 март) е значим празник, който следва да посрещнете подобаващо. И не защото жената заслужава внимание само тогава – тя го завоюва отново и отново всеки ден!

Дори да отричате, в този ден от вас се очаква да изглеждате зашеметяващо, затова е нужно да се подготвите предварително.Това не изисква много, а само няколко неща, с които ще си гарантирате перфектна визия:

Кожата на лицето и шията

Ежедневната умора е нещо неизбежно. За да не ви личи, трябва да я скриете добре – поне за този специален ден. Извън обичайните грижи за кожата на лицето, включващи дневен и нощен крем, можете да помислите за серум, повдигащ клепача и заглаждащ бръчиците около очите. Той действа моментално и над него всеки фон дьо тен ще изглежда перфектно.

И да не забравите за шията и деколтето – едно от неписаните правила в бялата козметика гласи, че грижата за лицето свършва там, където започват гърдите

Грижа за краката

Колко често се замисляте, че краката носят цялото ви тяло? Затова е нужно да им обърнете специално внимание, за да ви осигурят неуморяемост през цялата осмомартенска нощ, в която се очакват дълги часове танцуване, носене на нелеки букети и подаръци, поддържане на представителна походка. Можете да ги третирате със специален крем или гел за крака, които ще се погрижат за тонуса им. Така краката ви няма да се уморяват и ще ухаят приятно.

Декоративна козметика

Всяка жена си има свой набор от козметични средства, с които ежедневно подчертава индивидуалните си дадености. За 8 март обаче е добре да се снабдите с разкрасителни такива, които са подходящи за вечерен грим. Нека хвърлим поглед върху няколко трика за привлекателност, които няма да бъдат излишни, предвид факта, че жените си имат свой празник, в който да развихрят своята женствена сила:

  • Червен молив – той не е само за контуриране на устните; поставете едва забележима червена точица във вътрешния ъгъл на очите си и така ще прикриете умората;
  • Трайно червило – този тип червила не са предназначени за всеки ден, а именно за празнични вечери; за да не стои червилото твърде сухо на устните ви, предварително ги намажете с подходящ балсам;
  • Блестящ лак за коса – за да се откроявате още повече по време на вечерта; това, с което трябва да се подготвите предварително, е подходящ шампоан за измиване на лака след празника, за да избегнете изтощаване на косата си.

И най-важното – за да сте зашеметяващо красиви на 8 март,

преди всичко бъдете себе си!

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *