По-добри в леглото: с дарове от природата 

По-добри в леглото

Готови ли сте да усъвършенствате постиженията си в леглото? Ако изпитвате проблеми в това отношение, винаги можете да си помогнете с натурални продукти за полова мощ. Природата е нашият верен помощник за справянето със стреса, поддържането на нивата на половите хормони в тялото ви и разбира се – за добри взаимоотношения между партньорите. И все пак, нека разгледаме натуралните съставки, които имат съществено влияние върху либидото.

Сапун или шампоан с мента

Купете си натурален сапун от мента, направен с чисто етерично масло. Това представлява евтин и лесен подобрител на сексуалната мощ. Охлаждащият ефект повишава сексуалното удоволствие и интензивност. 

Канела

Доказано е, че тази подправка увеличава сексуалното желание с течение на времето, а при жените намалява вероятността от развиване на инфекции на пикочните пътища. Ползите на канелата идват от способността ѝ да понижава високата кръвна захар, която ограничава притока на кръв към вагината (или пениса). Това означава, че ако можете да контролирате кръвната си захар, ще имате и по-добър секс. Добавяйте по една чаена лъжичка прясна канела към сутрешното си кафе, но не повече, защото твърде високата доза може да предизвика гадене и повръщане.

Билки афродизиаци

Билки като родиола (златен корен) и перуанска мака са известни с факта, че поддържат сексуалното здраве. Тя пряко влияят върху функцията на простатната жлеза и кръвоносната система. 

Гинко билоба

Тази вековна билка подобрява притока на кръв към мозъка, сърцето и всичките онези органи, които помагат за получаване и поддържане на „желязна“ ерекция. 

Внимание: Гинко билоба е силен разредител на кръвта и ако вече приемате такива медикаменти, незабавно спрете приема на билката!

Тиквени семки

Тези семена са с високо съдържание на цинк, за който е известно, че повишава плодовитостта и сексуалното желание. Стридите също са невероятно богати на този минерал, но тъй като не са по вкуса и джоба на всеки, тиквените семки са чудесна, по-бюджетна алтернатива. Те също така са с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини, които почистват артериите и капилярите – онези, водещи до половите органи. Можете да ги хапвате директно или да ги добавите към салата, както и да ги смесите с брашно, когато панирате пиле и други храни. Също така, можете да опитате добавки с цинк или таблетки за смучене, като приемате по една на ден. 

Внимание: Някои марки тиквени семки съдържат изкуствени оцветители и химикали, така че предварително проверете състава! 

Тъмен шоколад

Черният шоколад е един хранителен продукт, който е отличен като перфектен за цялостното сексуално здраве. Той има способността да повишава нивата на допамин – химикалът, засягащ центровете за удоволствие в мозъка. 

Натуралният шоколад помага и за контролиране на хипертонията, която може значително да повлияе на сексуалното ви желание и да причини еректилна дисфункция.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *