Ляпко – Вместо лекарства – Част първа

Ляпко вместо лекарства

Фармакологичната промишленост в последно време заема водеща позиция в медицината. Ние постоянно получаваме рекламна информация за това, какво тази или онази таблетка навярно може да помогне за да бъдем здрави. Съвременният човек е склонен да вярва в чудодейни сиропи и таблетки, които го избавят от всевъзможни болести. Но така ли е наистина?

Често лекарства се приемат без да са предписани от лекар. Хората сами си назначават лечение и сами задълбочават проблемите си. И лекарствата, които се назначават от лекар за конкретно заболяване, нанасят съществена вреда на организма като цяло, защото имат множество странични ефекти. Дългият и безконтролен прием на лекарства предизвикват лекарствена непоносимост или интоксикация. А понякога приемането им е противопоказно!

Безусловно има ситуации, когато без приема на фармакологични средства не може. Но в някои случаи няма необходимост от прием на лекарства. Болки в главата, мускулни спазми, болки в ставите и други може да се премахне използвайки безмедикаментозни методи на лечение. Един от тези методи е апликаторни устройства „Ляпко”.

В отделни случаи тяхното използване може напълно да замени или значително да намали количеството на приеманите лекарствени препарати. Но пълната отмяна на лекарствените препарати или намаляването на дозите им може да се направи само след консултации с лекар.

Апликаторните устройства „Ляпко” имат редица терапевтични ефекти:

  • Намаляване на болката, спазми, отоци;
  • Подобряване на кръвообръщението и процесите на метаболизъм /обмяната на веществата/;
  • Стимулиране на седативното /успокояващо/ въздействие на централната нервна система.

Следователно апликаторните устройства „Ляпко” са отлична алтернатива на лекарствените препарати като:

Обезболяващи:

  • Спазмолитични средства – лекарствени вещества, намаляващи спазмите в гладката мускулатурана вътрешните органи, съдовете, намаляващи усещането за болка.
  • Анелгетици /обезболяващи/ средства – лекарствени вещества намаляващи или отстраняващи болката;
  • Нестероидни противовъзпалителни апарати заемат едно от първите места по честота на клинично използване. Това обяснява тяхното действие против болката, възпаленията и повишаването на температурата на тялото. Такъв синдром съпровожда много заболявания;
  • Апликаторните устройства „Ляпко” отлично помагат за намаляване на мускулните и ставни болки, главоболи и други.

Ако сме събудили Вашия интерес, потърсете продуктите „Ляпко” в нашия магазин.

Продължение на статията може да намерите тук.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *