Идеи за коледни подаръци: Подарете здраве

Коледни подаръци - здраве

Наближава един от най-големите християнски празници Коледа и все повече хора започват да се питат с какъв подарък да зарадват тази година близките си. Още повече, че новите тенденции налагат нови правила. Като част от социалното общуване и израз на топлите ни чувства към нашите близки и приятели, актуалните коледни подаръци тази година се различават малко от миналогодишните. Мнозина са тези, които, загрижени за здравословното състояние на любимите си хора в епидемиологичната обстановка, предпочитат да добавят към изненадите и продукти за здраве във вид на хранителни добавки.

Кои продукти за здраве са най-предпочитани като коледен подарък?

Повишаване на имунитета

Зимният период е времето, през което лекарите препоръчват горещо да се наблегне върху правилната работа на имунна система, защото студът и другите неблагоприятни фактори изтощават организма и той има нужда от „презареждане“.

Специалните комплекси от витамини и минерали със сигурност ще бъдат чудесен коледен подарък за всички, които обичате и на чието здраве държите. Може да разгледате тези, които са специално предназначени за по-добър имунитет и помагат на организма да се справи по-добре с евентуални инфекции.  

Подсилване на имунната система + подмладяване

Отличен избор са също и био хранителни добавки с екстракт от охлюви, които не само подсилват имунната система, но и ускоряват регенерацията на тъканите.

А ако вашите близки, които искате да зарадвате за Коледа, са фенове на чайовете, тогава ви препоръчваме чай Имуно Грика, който държи болестите настрани и освен това се отличава с отличен вкус, включващ приятен букет от мента, шипка, арония и други уханни и лечебни растения.

Повече енергия през празниците и новата година

При избора на подходящ витаминен комплекс или друга хранителна добавка, която повишава жизнеността и дава енергия, можете да разгледате предложенията ни от раздела спорт и фитнес.

Ето и най-важните витамини и минерали, които оказват най-голямо влияние върху енергичността и силата:

  • Ретинол (А) 
  • Тиамин (В1) 
  • Инозитол (В8) 
  • Биотин (Н) 
  • Аскорбинова киселина (С) 
  • Желязо 
  • Калий 
  • Магнезий 

Продукти за здраве, които подпомагат свалянето на излишните килограми

Обикновено човешкото тяло се стреми да поддържа оптимално тегло. Защо тогава толкова много хора страдат от излишни килограми? Най-често става дума за проблеми с метаболизма, които възпрепятстват правилната обмяна на веществата. Ако искате да подпомогнете усилията на вашите близки в борбата с излишните килограми, може да разгледате нашите продукти от категория Отслабване. Повечето хора са толкова погълнати от проблемите и задачите, които ежедневието не спира да им поднася, че дори не се замислят как една правилно подбрана хранителна добавка може да им помогне по-бързо и ефикасно да възвърнат добрата си фигура. Със сигурност подобен коледен подарък би се приел възторжено, така че не се колебайте – идеята е повече от добра.

Хранителни добавки за деца – изключително подходящи за коледен подарък

Ако се колебаете какво да купите на вашето дете или на детето на ваши близки за Коледа, отлична идея е към стандартния подарък-играчка да добавите и някои продукти за здраве, например хранителни добавки за деца. Това може да бъде както комплекс от мултивитамини, укрепващ общото здраве и повишаващ жизнения тонус, така и продукт с конкретен ефект, например за повишаване на паметта, за поддържане на нормалната функция на имунната система и така нататък.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *