Хранителните добавки – начин на живот

хранителните добавки от нова светлина

Хранителните добавки станаха неотделима част от съвременния начин на живот, като хората все повече се стремят към подобряване на своето здраве и фитнес. В този контекст, сайтът  Нова светлина предлага разнообразие от продукти, насочени към подпомагане на хранителния режим и укрепване на организма. В този материал ще разгледаме различните видове хранителни добавки, техните приложения и как те могат да бъдат включени в програми за поддържане на здравословен начин на живот.

1. Хранителни добавки за отслабване

Хранителните добавки за отслабване са сред най-търсените продукти. Те често включват екстракти от растения, които подпомагат метаболизма и намаляват апетита. Такива добавки се предлагат и на нашия сайт, където клиентите могат да открият подходящи продукти за своите нужди.

Нашата хранителна добавка КИЛОЛЕК 40 капсули за отслабване Мирта Медикус топи излишните килограми и подкрепя здравословните хранителни режими, съдейства за намаляване на апетита, включително при стресови ситуации, подпомага обмяната на веществата.

В съставките си тази хранителна добавка за отслабване включва грудки от земна ябълка, стрък от полски хвощ, витамин B6, манганов сулфат и др.

Избрахме да добавим именно тях, тъй като те има следните ефекти върху тялото:

Земна ябълка:

Диетични фибри: Земната ябълка е богата на диетични фибри, които могат да подпомогнат чувството на ситост и контролирането на апетита. Фибрите могат също така да подпомагат нормализирането на храносмилателната система.

Стрък от полски хвощ:

Детоксикация: Полският хвощ се използва поради своите потенциални детоксикационни свойства. Този ефект може да помогне за премахване на токсини от организма, които могат да влияят на общата здравословна форма.

Витамин B6:

Метаболизъм: Витамин B6 е важен за метаболизма на макронутриентите (протеини, мазнини, въглехидрати). Подпомагането на здравия метаболизъм, може да бъде свързано с по-ефективното отслабване.

Манганов сулфат:

Метаболизъм на мазнините: Манганът играе роля в метаболизма на мазнините. Поддържането на здрав метаболизъм е ключов фактор за отслабване и управление на теглото.

Приложение:

Продуктът е предназначен за хора, които търсят ефективен начин за отслабване като част от здравословен начин на живот. Подходящ е за възрастни, които следват програма за отслабване.

 Дневен режим на прием:

Препоръчителната дневна доза е 2 капсули, взети преди хранене. За максимални резултати, взимайте го с вода.

Прием по време на хранене:

За оптимална абсорбция и ефективност, вземайте капсулите по време на основните хранения.

Разнообразна и балансирана диета:

Продуктът е допълнение към здравословната храна. Поддържайте разнообразна и балансирана диета, богата на плодове, зеленчуци и зърнени храни.

Физическа активност:

За постигане на оптимални резултати, съчетайте приема на продукта с редовна физическа активност. Препоръчва се минимум 30 минути умерено интензивно упражнение най-малко 5 дни в седмицата.

Съвети за отслабване:

Спазвайте хидратацията – пийте достатъчно вода през деня.

Пийте капсулите с умерено количество вода, за да подпомогнете пълнотата и усещането за ситост.

хранителни добавки за отслабване от нова светлина

Програма за отслабване с „Килолек“:

Начало на програмата:

Цел: Подготовка за Отслабване.

Действие: Започнете с персонализирано хранително меню, фокусирайки се върху здравословните храни и контролиран прием на калории.

Включване на „Килолек за отслабване“:

Цел: Подпомагане на отслабването.

Действие: Приемайте препоръчителната дневна доза „Килолек“ след ядене. Продуктът е разработен за подпомагане на метаболизма и контролиране на апетита.

Редовни физически активности:

Цел: Ускоряване на отслабването.

Действие: Интегрирайте редовни тренировки в програмата си. Комбинирайте кардио и силови тренировки за оптимални резултати.

Здравословни навици в храненето:

Цел: Поддържане на добри хранителни практики.

Действие: Продължете да придържате здравословен хранителен режим, включващ плодове, зеленчуци, белтъчини и здравословни мазнини. Избягвайте прекомерното консумиране на захар и преработени храни.

Поддържайте хидратацията:

Цел: Оптимална хидратация.

Действие: Пийте достатъчно вода през деня, за да поддържате правилната хидратация и да подпомогнете отстраняването на токсини от организма.

Здравословен сън:

Цел: Отпускане и регенерация.

Действие: Осигурете си достатъчно време за отпускане и качествен сън, които играят ключова роля в отслабването и общото здраве.

хранителни добавки за засилване на имунната система

2.Хранителна добавка за засилване на имунната система

Силен имунитет е от съществено значение за успешната борба с различни видове инфекции, вируси и бактерии. Имунната система разпознава и атакува потенциално вредни микроорганизми, предпазвайки организма от различни заболявания.

Здравословен имунитет помага за поддържане на общото физическо и психическо здраве. Той предпазва от хронични заболявания и помага организма да се справя със стрес и различни фактори, които могат да доведат до заболявания.

Здравословен имунитет помага за поддържане на общото физическо и психическо здраве. Той предпазва от хронични заболявания и помага организма да се справя със стрес и различни фактори, които могат да доведат до заболявания.

Знаем колко е важно да имаме силен имунитет и именно затова създадохме нашия  ИМУНО УЛТРА билков сироп 125мл Herballab, който стимулира нашата имунна система, като засилва активността на имунните клетки, стимулира производството на имунни тела допринася за цялостно укрепване на организма и повишаване на жизнения тонус.

Той спомага за засилване на имунната система.

В него добавихме натурални съставки, като ехинацея, прополис, цинк, витамин С и витамин D3.

Добавихме именно тях, тъй като те имат следните положителни ефекти за нашата имунна система:

Ехинацея:

Механизъм на действие: Ехинацеята е известна със своите имуномодулиращи и антивирусни свойства. Тя може да стимулира активността на бели кръвни клетки и повишава производството на интерферон, което е важно за защитата срещу вирусни инфекции.

Прополис:

Механизъм на действие: Прополисът е растителна смола, която пчелите събират от дърветата. Той има антимикробни, антивирусни и противовъзпалителни свойства. Прополисът подпомага борбата с бактерии и вируси.

Цинк:

Механизъм на действие: Цинкът е важен микроелемент, който подпомага различни аспекти на имунната функция. Той участва в производството на антитела и подпомага функцията на бели кръвни клетки.

Витамин C:

Механизъм на действие: Витамин C е антиоксидант, който подпомага борбата със свободните радикали и поддържа здравословната функция на бели кръвни клетки. Той е важен за производството на колаген, който е от съществено значение за здравето на кожата и мембраните.

Витамин D3:

Механизъм на действие: Витамин D3 е важен за регулиране на имунната система и участва в контрола на възпалителните процеси. Също така, той е важен за правилното функциониране на бели кръвни клетки.

Приложение:

Имуно Ултра е подходящ за хора, търсещи естествени и билкови решения за укрепване на своята имунна система. Продуктът е предназначен за възрастни и хора без здравословни проблеми.

Дневен режим на прием:

Препоръчителната дневна доза за възрастни е 10 мл (две чаени лъжички) два пъти дневно. Препоръчва се приемът да става преди хранене.

Начин на употреба:

Преди всяко използване разклатете добре сиропа.

Използвайте приложената дозираща чаша за лесно и точно дозиране.

Дългосрочно приложение:

За оптимални резултати е препоръчително да се приема продукта редовно за период от поне 4-6 седмици. При необходимост, курсът може да се повтори.

-Предварителна консултация със здравен специалист:

Преди да започнете приема на Имуно Ултра, особено ако сте бременни, кърмите, сте на лекарства или имате здравословни проблеми, е препоръчително да се консултирате със здравен специалист.

Здравословен начин на живот:

За постигане на максимална ефективност, комбинирайте приема на Имуно Ултра с правилно хранене, редовно физическо упражнение и достатъчно почивка.

Съхранение:

Съхранявайте продукта на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Дръжте го извън обсега на деца.

Програма:

Начален период (Първите 2 седмици):

Взимайте 10 мл (две чаени лъжички) два пъти дневно преди хранене.

Осигурете си регулярен сън и отдих за по-добро възстановяване.

Упражнявайте се с умерена физическа активност, като ходене или йога.

Среден период (Следващите 4 седмици):

Продължавайте със същата дневна доза на сиропа.

Добавете цитрусови плодове и зеленчуци във вашата диета за допълнителни витамини и антиоксиданти.

Ежедневно пийте поне 8 чаши вода.

Поддържащ период (Следващите 6 седмици и нататък):

Намалете дневната доза на сиропа до 5 мл (една чаена лъжичка) два пъти дневно.

Продължавайте с разнообразна и балансирана диета, включваща плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и магазини с високо съдържание на протеини.

Избягвайте стреса и практикувайте техники за релаксация, като медитация или дълбоко дишане.

хранителни добави за стави

3.Хранителни добавки за стави

Здравите стави позволяват гъвкавост и свободно движение на тялото. Поддържането на стабилни и гъвкави стави е от съществено значение за изпълнението на ежедневните дейности и участието във физическа активност.

Здравите стави са от съществено значение за поддържането на равновесие и координация при различни движения и активности.

За да поддържаме активен и здравословен начин на живот, е важно да имаме здрави стави. Това допринася за качеството на живот и предотвратява проблеми с подвижността.

За здрави стави създадохме нашия продукт СТАВОЛЕК 30 капсули х 425 mg за здрави стави Мирта Медикус , който допринася за нормално функциониране на опорно-двигателната система.

Тази хранителна добавка за стави подпомага изграждането на ставите и оказва благоприятен ефект върху съединителната тъкан. В него добавихме натурални съставки, като хондроитин ,витамин В6, бромелаин, екстракт от коприва, екстракти от златна пръчица и червен лук. Добавихме именно тях, тъй като темогат да предоставят разнообразни ползи за здравето на ставите.

Приложение:

Начален период (Първите 2 седмици):

За най-добри резултати започнете с постепенно въвеждане на продукта.

Приемайте 1 капсула два пъти дневно след хранене.

Среден период (Следващите 4 седмици):

Увеличете дозата до 2 капсули два пъти дневно.

За оптимални резултати продължавайте с редовното приемане след хранене.

Поддържащ период (Следващите 6 седмици и нататък):

След постигане на желаните резултати, преминете на поддържаща доза от 1 капсула два пъти дневно.

Продължавайте с редовното приемане за поддържане на здравето на ставите.

Важни насоки:

Продължавайте с редовната физическа активност, като умерени упражнения за ставите.

Поддържайте хидратацията си чрез пиене на достатъчно вода.

Въведете здравословна и разнообразна диета, богата на хранителни вещества, необходими за здравето на ставите.

Програма

 Начален период (Първите 2 седмици):

Сутрин: Започнете с 1 капсула след закуска.

Обяд: Продължете с втората капсула след обяд.

Поддържайте редовност в приема и внимавайте за промени в усещанията на ставите.

Среден период (Следващите 4 седмици):

Сутрин Увеличете дозата до 2 капсули след закуска.

Обяд: Поддържайте втората доза след обяд.

Включете леки ставни упражнения в ежедневието си.

Поддържащ период (Следващите 6 седмици и нататък):

Поддръжка: Продължете с приема на 2 капсули дневно.

Физическа активност: Увеличете интензивността на ставните упражнения, като се консултирате със специалист по физиотерапия.

фитнес добавки от нова светлина

4.Фитнес добавки

Фитнес добавките са предназначени да подпомагат физическата активност, тренировки и общата фитнес програма. Те могат да предоставят допълнителни хранителни вещества, които са важни за изграждането на мускулна маса, възстановяването след тренировка и поддържането на оптимално здраве. Важно е да се отбележи, че фитнес добавките трябва да бъдат използвани като допълнение към здравословната храна и редовната тренировка, а не като заместител на тях.

 Левзея Ултра 60x595mg NUTRASTILL е иновативна фитнес добавка, която предоставя уникални ползи за тялото. Съдържа екстракт от левзея, билка, дълго време използвана в традиционната медицина за своите адаптогенни свойства и положителен ефект върху физическата издръжливост и енергийния метаболизъм. Тя може да подпомогне увеличаването на енергийния метаболизъм, като предоставя допълнителна енергия за физическите и умствени усилия. Екстрактът от левзея може да подобри когнитивните функции, включително концентрацията и осезаемостта. Със своите енергийни и адаптогенни свойства, „Левзея Ултра“ може да подпомогне физическата издръжливост, предоставяйки по-дълги и по-интензивни тренировки. Тя е от тези фитнес добавки, който представлява ценен добавен елемент към фитнес програмата ви, предлагайки комплексна подкрепа за здравословен начин на живот. Въпреки че фитнес добавките са полезни, е важно да се консултирате със здравен професионалист, преди да започнете нов режим или приемате нови добавки. С правилното използване, „Левзея Ултра“ може да допринесе за по-добро физическо здраве.

Приложение:

Начален период (Първите 2 седмици):

Започнете с прием на 1 капсула дневно след закуска.

Наблюдавайте реакцията на вашия организъм и как се чувствате.

Среден период (Следващите 4 седмици):

Увеличете дозата до 2 капсули дневно след закуска и обяд.

Поддържайте редовен режим на прием, предпочитайки еднакви интервали.

Поддържащ период (Следващите 6 седмици и нататък):

При необходимост и в зависимост от вашите цели, може да продължите с приема на 2 капсули дневно.

Консултирайте се със здравен професионалист, ако имате въпроси относно продължителността на приема.

Програма:

Начален период (Първите 2 седмици):

Сутрин: Започнете с 1 капсула след закуска.

Обяд: Добавете втората капсула след обяд.

Наблюдавайте ефектите върху енергията и фокуса.

Среден период (Следващите 4 седмици):

Сутрин: Увеличете дозата на 2 капсули след закуска.

Обяд: Продължете с втората доза след обяд.

Поддържайте редовен прием и физическа активност.

Поддържащ период (Следващите 6 седмици и нататък):

Поддръжка: Продължете с приема на 2 капсули дневно.

Спорт и фитнес: Интегрирайте редовна тренировка в седмичния си график за максимални резултати.

Избирайки нашия онлайн магазин вие получавате удобство, качество и подкрепа, необходими за успешно управление на вашия здравословен начин на живот. Интуитивен и лесен за използване уебсайт, който прави намирането и поръчването на продукти удобно и бързо. Предоставя продукти от висококачествени и утвърдени брандове, което е от съществено значение за ефективността и безопасността на продуктите.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *