Акупунктурен валяк "Универсален М" - стъпка 5,0 - сребро Преглед отблизо

59,82 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

При закупуване на продукт от сериите МАГНЕТИК или ФЛОРАНС получавате 5бр. сапуни подарък. За да получите подарък, в поръчката Ви трябва да има поне един продукт от някоя от двете серии.

Валяк "Универсален М" - стъпка 3,5 - сребро

Ляпко

Валякът е апликационно устройство за динамично въздействие. Използва се за всички части на тялото. Терапевтичният ефект се постига  няколко пъти по-бързо, отколкото при използване на статичен апликатор

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 5,00 лв.


Повече информация

Стъпка на иглите- 3,5 мм.,  ширина - 72 mm, диаметър 51 mm, брой игли 496. Състав: желязо, мед, никел, цинк, сребро, гума за медицински цели.

Валякът е апликационно устройство за динамично въздействие. Използва се за всички части на тялото. Терапевтичният ефект се постига  няколко пъти по-бързо, отколкото при използване на статичен апликатор. Галваничния ток, който преминава  по кожата, има импулсен характер. При обработка на гърба и други труднодостъпни места на тялото с валяка се изисква участието на помощник. Благодарение на гумените втулки, той има меко, деликатно въздействие върху кожата. Използва се за терапевтичен ефект върху всяка част на тялото, главата и лицето. Препоръчва се за употреба при възрастни и деца. С използването на валяка може да се постига успокояващ или стимулиращ ефект.За успокояващ ефект (например болка в лумбосакрален регион или в долните крайници) сесията трае 10-15 минути, като се обхваща голяма площ на повърхността на тялото. При сеанс на лечение по възбуждащ метод (например, пареза на мускулите и други състояния), се прави бързо и силно въздействие в продължение на 5-7 минути, но на по-малка площ от тялото. Иглите на валяка не трябва да повреждат кожата. Методът е ефективен и неинвазивна, т.е. напълно елиминира прехвърлянето на инфекция (хепатит, СПИН).

За Видео и още информация НАТИСНИ ТУК!

Техническо описание

Размер72 х 51 мм
Брой игли496

За сваляне

Ръководство за употреба Ляпко

От тук можете да изтеглите кратко ръководство за употреба на продукти Ляпко

За сваляне (294.14k)

Отзиви

Оценка 
2018-04-11

БлагоДаря :)

Изключително съм доволна от въздействието на валяка. Няколко пъти ми се наложи да го ползвам за спешна помощ при "сецване" :) За последен път го ползвах завера. За няколко часа болката ме отпусна, а днес вече няма следа от нея :) БлагоДаря :)

    Напишете отзив

    Валяк "Универсален М" - стъпка 3,5 - сребро

    Валяк "Универсален М" - стъпка 3,5 - сребро

    Валякът е апликационно устройство за динамично въздействие. Използва се за всички части на тялото. Терапевтичният ефект се постига  няколко пъти по-бързо, отколкото при използване на статичен апликатор

    В следната категория има още 27 продукта: