Желатина 80x330mg ХЕРБАМЕДИКА Преглед отблизо

12,13 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

Желатина 80x330mg ХЕРБАМЕДИКА

ХЕРБАМЕДИКА

  • Желатина 80 капсули по 330мг 

  • Ограничава възпалението в ставите

  • Прочиства токсичните отлагания в ставния апарат

  • Подобрява движението

Повече детайли

1000 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв.


Повече информация

Как действа и за какво помага?

  • Колагеновият хидролизат е колаген преминал през процес на хидролиза, форма лесна и ефективна за усвояване от организма. Това е прецизен процес в който аминокиселинните вериги на колагена се разпадат на по-малки пептидни съединения, които са в по-лесна за абсорбиране форма. Той съдържа същия профил аминокиселини, като глицин, пролин и лизин, които се изискват от организма за изграждането на съединителна тъкан, за регулиране на клетъчния растеж. Колагеновият хидролизат  доставя в организма необходимите аминокиселини за синтез на колаген изключително важен за болките в ставите, за плътността на костите, за растежа на косата и ноктите и еластичността на кожата.
  • Гъбата Шийтаке има противовъзпалително и противовирусно действие, противодейства на туморните заболявания, благодарение на съдържащия се комплекс от полизахариди, гликопротеини, линоленова киселина, лигнини, аминокиселини, витамини и минерали. Едно от най-полезните биоактивни съединения, влизащи в състава на Шийтаке, се нарича лентинан. Той стимулира производството на различни видове антитуморни клетки, като Т-клетки, NK-клетки (естествени клетки убийци) и цитотоксични макрофаги. Тези клетки действат върху функциите на лимфоцитите, хепатоцитите, съдовите ендотелни клетки или синовиалните фибробласти, проявявайки множеството реакции на защита, свързани с възпалението и имунитета.                                  

Какво съдържа?

Съставки в препоръчителен дневен прием от 4 капсули:

Колагенов хидролизат - 600мг
Гъба Шийтаке на прах - 380мг

Съставки в препоръчителен дневен прием от 6 капсули:

Колагенов хидролизат - 900мг
Гъба Шийтаке на прах - 570мг

Помощни вещества: емулгатор: магнезиев стеарат.
Алергени: не съдържа соя, яйца и продукти от рибен и млечен произход.

Как се употребява?

Препоръчителна доза за дневен прием: От 4 до 6 капсули дневно, след хранене. 

Как се съхранява?

Не са познати нежелани реакции при препоръчителната дневна доза, освен при непоносимост към някоя от съставките. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се ползва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Желатина 80x330mg ХЕРБАМЕДИКА

Желатина 80x330mg ХЕРБАМЕДИКА

  • Желатина 80 капсули по 330мг 

  • Ограничава възпалението в ставите

  • Прочиства токсичните отлагания в ставния апарат

  • Подобрява движението

В същата категория има още 19 продукта:

} }