Промоция 30 + Серия с френски морски колаген ДЕРМАКОД(Dynalift DERMACODE) Преглед отблизо

198,00 лв

-10%

220,00 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

Серия с френски морски колаген ДЕРМАКОД(Collagen DERMACODE)

DERMACODE by I. Pandourska

  • Флуиден крем

  • Крем-маска

  • Серум

  • Серум с перли

Повече детайли

100 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 19 точки за лоялност. Общо за количката Ви 19 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 19,00 лв.


Повече информация

Серия на основата на морски колаген за силно чувствителна, уморена, очакваща подобрение на еластичността и свежестта кожа

Морският колаген, познат още като рибен, се извлича от кожата на специфични видове риба. Най-богати на протеина са типичните за по-студени води риби като треска, сайда, пикша и други. Ценното при него е, че се получава от части на животното, които иначе биха били изхвърлени. Тоест, при тази разновидност има и елемент на опазване на околната среда. Счита се, че така или иначе, морският колаген има по-къси пептидни връзки в сравнение с телешкия, което го прави по-бионаличен. Това означава, че при прием тялото няма нужда да разбива пептидите на по-къси връзки. Вместо това, то може директно да започне да усвоява козметиката. В допълнение, рибният колаген се смята за по-добро козметично средство. Той е богат на колаген тип I – основният градивен елемент на кожата, косата и ноктите. Множество изследвания сочат, че морският колаген подобрява кожната еластичност с до 34% само след 8-седмичен прием. Това го прави перфектно средство за ефективно подобряване на външния вид.

Техническо описание

Тип козметичен продуктКремове

За сваляне

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Серия с френски морски колаген ДЕРМАКОД(Collagen DERMACODE)

Серия с френски морски колаген ДЕРМАКОД(Collagen DERMACODE)

  • Флуиден крем

  • Крем-маска

  • Серум

  • Серум с перли

В същата категория има още 4 продукта:

} }