Розанакс гастро тоник - 125мл Преглед отблизо

10,90 лв

Пазарувай изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. Точките се съхраняват в профила Ви, където могат да бъдат конвертирани по всяко време във ваучер за отстъпка.

Розанакс гастро тоник - 125мл

Роуз Медика

Rosanax Гастро Тоник е хранителна добавка и се получава при водно-парна дестилация на цветовете на маслодайна Българска Роза Дамасцена. Има благоприятен и тонизиращ ефект върху дейността на храносмилателната система по време на стрес, напрежение и дискомфорт.

Повече детайли

17 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв.


Повече информация

Rosanax Гастро Тоник е хранителна добавка и се получава при водно-парна дестилация на цветовете на маслодайна Българска Роза Дамасцена. Има благоприятен и тонизиращ ефект върху дейността на храносмилателната система по време на стрес, напрежение и дискомфорт.

Българска розова вода

Розовата вода съдържа 0.1 % розово масло, което като градивна част от розовата вода съдържа букет от над 50 водноразтворими вещества: Фенилетилов алкохол, Полифеноли, Цитронелол, Гераниол, Нерол и др.Розовата вода, получена при дестилацията на розовото масло, намира приложение в козметиката, медицината и парфюмерията още от древността. Древните римляни я използвали за освежаване и като естествен лек срещу депресия.В медицината намира приложение като антибактериално, антисептично и противовъзпалително средство.Розовата вода има комплексно действие върху човешкия организъм, изразяващо се като:

-          Благоприятства нормалната функция на храносмилателната, отделителната, дихателната и нервната система;

-          Стимулира функцията на черния дроб, жлъчката и бъбреците;

-          Има антибактериално действие;

Ароматизира и освежава устната кухина.


1. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Розанакс Гастро тоник се получава при водно-парна дестилация на цветовете на маслодайна Българска Роза Дамасцена. Има благоприятен и тонизиращ ефект върху дейността на храносмилателната система по време на стрес, напрежение и дискомфорт.Не съдържа: захар, глутен, лактоза, изкуствени оцветители и подсладители. 

2. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

Перорално по 10 ml (2 чаени лъжички) смесени в 100 ml. вода веднъж дневно за срок от 1 месец. 

ИМЕНА НА СЪСТАВКИТЕ:µg/10 mlµg/20 mlµg/30 ml
Българско розово масло7.815.623.4

 

3. ВАЖНО:

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

  • Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

  • При бременност и кърмене се изисква консултация с лекар.

  • Преди употреба прочетете листовката.

 

4. НЕТНО КОЛИЧЕСТВО:

  • 125 ml. / шише

  • 1 шише в кутия

 

5. СЪХРАНЕНИЕ:

Розанакс Гастро тоник се съхранява в оригинални опаковки, в закрити складови помещения, на защитено от светлина място, при температура под 25оC. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!  

6. СРОК НА МИНИМАЛНА ТРАЙНОСТ:

36 месеца от датата на производство, при описаните условия на съхранение.  

8. ПРОИЗВОДСТВО:

Продуктът е произведен съгласно стандарт GMP.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Розанакс гастро тоник - 125мл

Розанакс гастро тоник - 125мл

Rosanax Гастро Тоник е хранителна добавка и се получава при водно-парна дестилация на цветовете на маслодайна Българска Роза Дамасцена. Има благоприятен и тонизиращ ефект върху дейността на храносмилателната система по време на стрес, напрежение и дискомфорт.

В следната категория има още 1 продукт: