Шипково масло комплекс - 100 капсули Преглед отблизо

16,30 лв

Пазарувайте изгодно! Безплатна доставка при поръчка на стойност над 60лв.

Изпращане на поръчка до 3 работни дена.

С Нова Светлина - КЛУБ при завършена поръчка на всеки 10лв. получавате 1лв. обратно под формата на бонус точки, които можете да използвате за следващи поръчки. За да използвате точките си, трябва да влезете във Вашия профил, оттам в НОВА СВЕТЛИНА - КЛУБ, където може да конвертирате точките във ваучер за отстъпка. Ваучерът се въвежда преди финализиране на поръчката.

Шипково масло комплекс - 100 капсули

Шипково масло комплекс е хранителна добавка с благоприятен ефекти върху функциите и структурата на имунната, нервната и сърдечно-съдовата системи, главния мозък, щитовидната и подстомашната жлези. Формулата с натурални шипково и гроздово масло е силен антиоксидант, влияещ благоприятно върху кожата, косата, ноктите и костната система.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв.


Повече информация

Препоръчителна доза за дневен прием: По 1 капсула 2 пъти дневно – сутрин и вечер преди хранене.

В дневната доза – 2 капсули х 300mg или общо 600mg от “Шипково масло комплекс” се съдържат: олеинова 106mg, линоленова 106mg, линолова 322mg, витамин E 52mg, витамин К1 52μg, витамин Д3 10μg.


Предупреждения:


Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство!
Да не се използва като заместител на разнообразно хранене!
Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба!


Състав:

Шипково масло

Основният компонент на шипковото масло са незаменимите мастни киселини Омега-3 и Омега-6 (общо 77%), които не се произвеждат от човешкия организъм. И двете киселини участват като базови съставки в химичния синтез на специфични молекули, наречени ейкозаноиди, които имат краткосрочни сигнални функции за редица физиологични процеси в организма на човека. Сигналната мрежа на ейкозаноидите обхваща преди всичко имунната и нервната система, както и комуникацията между клетките в тъкани с нарушена цялост (рани, възпаления, изгаряния и пр.).

Гроздово масло

Гроздовите семена са важен източник на един от най-силните природни антиоксиданти – проантоцианиди. Проантоцианидите са с многократно по-силни антиоксидантни свойства дори и от витамините С и Е (20 пъти по-силни от витамин С и 50 пъти по-силни от витамин Е). В изключително голяма концентрация се срещат в семената на червеното грозде. Проучвания показват, че тези антиоксиданти имат силно противовъзпалително действие, антиалергични свойства и противодействат на сободните радикали. Проантоцианидите подобряват еластичността на тъканите, възвръщат колагена и подобряват периферната циркулация. Те, също така, помагат за превенция на високо кръвно налягане, защитават от атеросклероза, усилват функцията на сърдечно-съдовата система и подобряват работата на нерваната и имунната система.

Витамин Е

Изкючителено силен антиоксидант - предпазва съставните части на клетките от вредните ефекти на свободните радикали, които, ако не бъдат ограничени, могат да допринесат за развитие на рак.
Той подобрява кръвообръщението и предпазва кръвоносната система, подсилва имунната система, подържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите, влияе положително върху плодовитостта при мъжете и жените.

Витамин К1

Известен като антихеморагичен витамин. При наличие на витамин К1 се образуват белтъците протромбин и проконвертин, които играят основна роля при спиране на кръвотечението. Витаминът предпазва от обилно кървене в резултат на нараняване (порязване, охлузване).

Витамин Д3

Отговорен за доставянето на важните строители на костите – калций и фосфор – до местата, където те могат да помогнат на костите да растат при децата и да се реминерализират при възрастните. Прави го първо, като подсигурява абсорбирането на тези минерали в червата; второ, като вкарва калций от костите в кръвта; и трето, като помага на бъбреците да реабсорбират двата минерала. 


Съхранение:


Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно, проветриво и сухо, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, в оригиналната опаковка.
Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката!

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Шипково масло комплекс - 100 капсули

Шипково масло комплекс - 100 капсули

Шипково масло комплекс е хранителна добавка с благоприятен ефекти върху функциите и структурата на имунната, нервната и сърдечно-съдовата системи, главния мозък, щитовидната и подстомашната жлези. Формулата с натурални шипково и гроздово масло е силен антиоксидант, влияещ благоприятно върху кожата, косата, ноктите и костната система.

В следната категория има още 28 продукта: